header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Slot BBQ was een groot succes! Foto's staan op de website!

Nieuws afbeelding 28-6-2017 De Slot BBQ was dit jaar weer een groot succes! Bijna 300 leden en vrijwilligers hebben in het zonnetje genoten van een heerlijke BBQ van Slagerij Marlet. Voor de BBQ werd aangestoken zijn de kampioensteams van dit seizoen feestelijk gehuldigd met taart en bubbels. Dank Evenementen commissie voor de top organisatie!

Foto's
De foto's van de huldiging van de kampioensteams en de Slot BBQ staan in het fotoalbum van de website Met dank aan fotograaf Jesse Joosten!

HVB Kampioen!
Het was zondag dubbel feest, want vlak voor de huldiging werd ook HVB kampioen! Ook zij werden gehuldigd met medailles, taart en bubbels.

Afscheid Frank van Barneveld
Ook is tijdens deze middag afscheid genomen van Frank van Barneveld (Lid van Verdienste en oud (Jeugd)Bestuurslid). Hij speelde die zondag zijn laatste wedstrijd voor Heren 1. Voorzitter Ido de Geus heeft hem een 'persoonlijk' Shinty shirt uitgereikt. 

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Studio Shinty Aflevering 9

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]