header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Jos Tielemans, nieuw bestuurslid HTZ Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 2-7-2017 Hallo allemaal,

Sinds de afgelopen ALV mag ik mezelf bestuurslid van Shinty noemen, met de verantwoordelijkheid voor jongste jeugd van onze club.
Hoogste tijd om mezelf voor te stellen dus!

Ik ben Jos Tielemans, 41 jaar en getrouwd met Maartje. Sinds bijna 8 jaar wonen wij met veel plezier samen met onze 4 kinderen (Pepijn, Jasper, Saar en Boet) in Driebergen.
5 jaar geleden ben ik zelf gestart met hockey en ik zit inmiddels al weer 4 jaar met veel plezier in het Veteranen B team.
Mijn 3 oudste kinderen hebben inmiddels ook de leeftijd om te hockeyen en de afgelopen 2 jaar ben ik met veel plezier coach/spelbegeleider geweest van de teams van mijn oudste zoons.
Ook ben ik het afgelopen seizoen actief geworden bij de Technische Commissie Jongste Jeugd.

Wat mij drijft om op zaterdag langs de lijn te staan en om in mijn vrije tijd uren te stoppen in de commissie is om de kinderen in de leeftijd van de jongste jeugd te begeleiden in hun spelplezier en enthousiasme voor de hockey sport. En om ze helpen bij de ontwikkeling van hun spelvaardigheid. Samen met de ouders, als supporter, coach of spelbegeleider en samen met de trainers die doordeweeks de trainingen verzorgen. 

Dit mag ik de komende jaren dus gaan doen vanuit de rol van voorzitter van de Technische Commissie Jongste Jeugd en bestuurslid van Shinty. Een hele mooie uitdaging die ik graag met mijn bestuur en commissie leden en met jullie aan ga!

We gaan elkaar hopelijk vaak zien en spreken ergens langs de lijn!

Sportieve groet,
Jos TielemansDeel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]