header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Michaël Löwenthal, nieuwe Technisch Manager Jeugd

Nieuws afbeelding 4-7-2017 Geachte leden van Shinty, 

Op de afgelopen ALV ben ik al in de gelegenheid geweest om mezelf  te introduceren aan de aanwezige leden en hierbij wil ik het graag nog beknopt overdoen. Mijn naam is Michaël Löwenthal en ik neem het stokje over van Michiel van der Meer. Om met de laatste te beginnen, ook vanuit mijn kant dank voor het werk dat je als Technisch Manager Jeugd hebt verzet. Zoals ik het kan overzien staat er een goede structuur, waar jij een fundamentele bijdrage aan hebt geleverd.

Voor de mensen die mij niet kennen en dat zijn er ongetwijfeld een heleboel:
Ik ben vader van twee kinderen: Noah (4) en Lotte (2) en al heel lang gelukkig met Maartje. Afgestudeerd in het Europese- en Internationale Recht aan de Universiteit van Utrecht en onder andere werkzaam geweest bij de overheid, banken en verzekeraars. En nu als Technisch Manager Jeugd. Na een aantal goede gesprekken met het bestuur heb ik besloten om, bij de altijd aanwezige afweging tussen gevoel en verstand, eens de eerste te laten prevaleren.

Ik ga de functie van Technisch Manager Jeugd uitoefenen naast het trainen en coachen van Heren 1. 

Het lijkt mij een fantastisch om te kunnen bijdragen aan het nog beter maken van het (jeugd) hockey op Shinty. Dat is dan direct mijn grootste drijfveer: mensen beter maken. Door te praten, te coachen, te sturen en te begeleiden. Ik hoop te innoveren, te verbinden en te stimuleren. En dat in de sport waarvan ik vanaf mijn 7de al een groot liefhebber van ben. De ambitie en het enthousiasme is er in ieder geval. Nu de rest nog! 

Ik hoop u allen snel te zien op de velden. 

Hartelijke groet,
Michaël LöwenthalDeel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]