header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Shinty krijgt uit-shirts!

Nieuws afbeelding 4-7-2017 Woensdag 28 juni is in de Algemene Ledenvergadering besloten dat alle leden (met uitzondering van Trim- en Fithockey) vanaf de E8-Jeugd naast 1 keer per 2 jaar een Shinty ‘thuis’-shirt ook een Shinty ‘uit’-shirt krijgen. Zo stralen we als club eenheid en professionaliteit uit, ook bij uit-wedstrijden! Beide shirts worden in de contributie verrekend. Dit betekent een verhoging van de contributie van € 15,00 per jaar.  

Ontwerp uit-tenue
Reece, de leverancier van onze nieuwe thuis-shirts, heeft een prachtig ontwerp voor het nieuwe uit-shirt gemaakt. Naast het rode shirt met donkergroene bies bestaat het uittenue uit een grijze rok/broek en rode kousen. Deze kousen moet je zelf aanschaffen bij Van den Berg Sport 2000.  

Waarom een standaard ‘uit’-shirt?
Steeds meer hockeyclubs hebben naast het ‘thuis’-shirt ook een standaard ‘uit’-shirt. Naast dat het een goede en professionele uitstraling heeft wanneer alle teams uniform zijn gekleed (ook bij uitwedstrijden), zijn er nog enkele voordelen van een standaard uit-shirt: 
- Door de centrale inkoop is het voor leden voordeliger. Bovendien hoeven (jeugd)leden niet ieder seizoen als ze in een nieuw team komen zelf nieuwe uit-shirts aan te schaffen
 - De uit-shirts worden bedrukt met onze nieuwe shirtsponsors, waardoor het aantrekkelijker wordt om shirtsponsor te zijn en te blijven. De verplichting om ook bij uitwedstrijden zoveel mogelijk in het thuisshirt te spelen kan dan komen te vervallen.  

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]