header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Heb jij al een nieuw shirt opgehaald bij Van den Berg Sport 2000?

Nieuws afbeelding 1-9-2017 Zaterdag 9 september begint de competitie. Er mag niet meer gespeeld worden in een oud Shinty shirt! Heb je nog geen nieuw shirt, zorg dan dat je dat deze week ophaalt bij Van den Berg Sport 2000, Traaij 44A, Driebergen. Dit geldt ook voor nieuwe leden!

Nieuwe shirts
Alle leden (behalve trim- en fithockeyers) ontvangen één keer in de twee jaar een nieuw thuis-shirt van de club. De shirts zijn verrekend in de contributie.

Sponsoren
De nieuwe shirts zijn mede mogelijk gemaakt door onze shirtsponsoren ABN AMRO, Van den Berg Sport 2000, ASU Advies & Administratie en onze nieuwe shirtsponsor Restaurant Groenland. Op de damesshirts prijkt het logo van ASU Advies & Administratie en op de herenshirts het logo van Restaurant Groenland. 

Inleveren oude shirt
Om ervoor te zorgen dat alle Shinty-leden straks in hetzelfde shirt spelen, moet je bij het ophalen van het nieuwe shirt je oude shirt inleveren. Dit geldt niet voor nieuwe leden.  
Let op: je krijgt alleen een nieuw shirt bij inlevering van je oude Shinty-shirt! 

Bestemming oude shirts
We hebben een mooie bestemming gevonden voor alle oude Shinty-shirts: TWENDE Hockey. TWENDE Hockey heeft tot doel het verbeteren van het economisch en sociaal welzijn van kinderen en jong volwassenen in Afrika door middel van de hockeysport. Meer informatie vind je op www.twendehockey.com 

Passessies
In mei tijdens de passessies heeft bijna iedereen het nieuwe shirt gepast en/of de juiste maat doorgegeven. Voor degenen die geen shirt hebben gepast en geen maat hebben doorgegeven, hebben we de maat bepaald aan de hand van leeftijd, geslacht en gemiddelde maat van het team. Het is helaas niet mogelijk om een shirt in een andere maat te krijgen.  

Uit-shirts
De nieuwe uit-shirts zijn besteld en we hopen dat deze voor de herfstvakantie worden geleverd. Elk Shinty-lid vanaf de E8-Jeugd, met uitzondering van de Trim-, Fit- en G-hockeyers, ontvangt één keer in de twee jaar een nieuw uit-shirt. Dit is verrekend in de contributie. Meer informatie hierover volgt later.  

Vragen?
Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]