header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 5-9-2017 Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen en volgens mij zijn we er helemaal klaar voor. De laatste weken heb ik al veel teams fanatiek zien trainen en spannende oefenwedstrijden zien spelen. De gretigheid spatte er van af! Dus laat de competitie maar beginnen.

Inmiddels heeft bijna iedereen zijn/haar nieuwe shirt opgehaald. Een enorme logistieke klus en mijn complimenten gaan uit naar iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Op de nieuwe uitshirts moeten we nog even wachten, maar die komen er ook aan. Heel fijn dat we onze sponsoren: ABN AMRO, ASU Advies & Administratie, Restaurant Groenland en Van den Berg Sport 2000, straks in de hele regio zichtbaarheid geven.

Naast een nieuw shirt zijn er nog veel meer dingen nieuw dit jaar. Michael Löwenthal is de nieuwe technisch manager voor de jeugd. Afgelopen zaterdagen was hij al veelvuldig op de club en hij heeft beloofd ook de komende zaterdagen regelmatig aanwezig te zijn. Uiteraard zal hij zich vooral bezig houden met de begeleiding van de diverse jeugdteams, maar hij staat daarnaast open voor vragen en opmerkingen van ouders en begeleiders. Je kunt hem dus gerust even aanspreken, alleen niet allemaal tegelijk graag.

Verder heeft het 7x7 hockey zijn intrede gedaan bij Shinty. Dit is een gezellige, recreatieve vorm van hockey op de vrijdagavond. Er worden op een half veld wedstrijden gespeeld, zonder keeper. Bij diverse clubs in de regio is dit al een groot succes en we zijn erg benieuwd of het bij ons ook aanslaat.

Wat niet nieuw is, is dat we ook komend jaar weer veel vrijwilligers nodig hebben. In dat kader wijs ik u op de begeleiding van nieuwe, jonge scheidsrechters. We zijn nog op zoek naar enkele ouders die een paar keer per jaar beginnende jeugdleden willen begeleiden. Een eerste keer fluiten blijft spannend en enkele tips en wat vertrouwen van iemand met ervaring doet wonderen. 

Ik sluit af met iedereen een sportief en vooral heel leuk hockeyseizoen toe te wensen. Ik heb er weer veel zin en we zien elkaar langs de velden. 

Tot gauw! 

Ido de Geus
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]