header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Teamweekend Dames 1

Nieuws afbeelding 12-9-2017 Afgelopen weekend zijn wij, het nieuwe Shinty Dames 1, op teamweekend geweest. 

Zaterdagochtend begonnen we met teambuilding bij de coach thuis. Door bijvoorbeeld je eigen kwaliteiten en valkuilen op te schrijven en te delen met de rest, konden we onszelf en de anderen goed leren kennen. Na een gezellige lunch, zijn we later die dag naar Amsterdam vertrokken voor het vervolg. 

De locatie was een boerderij enkele kilometers van Schiphol af. Hier hebben we ook verschillende teambuilding-activiteiten gedaan die gezellig waren en erg leerzaam. Als finale opdracht moesten we als team een kudde schapen bij elkaar brengen. Dit bleek de eerste keer best lastig, maar de tweede poging was een succes! 's Avonds hebben we heerlijk gebarbecued en nagepraat over die dag. We sliepen met het hele team in bunkers op de plek zelf, wat een leuke ervaring was. 

De volgende ochtend vroeg uit de veren, want een oefenpot tegen Mijdrecht stond op het programma. Ondanks het warme weer en toch wat minder slaap dan normaal te hebben gehad winnen we deze wedstrijd met 8-0!!! Een fantastische afsluiting van het weekend. We hebben allemaal veel vertrouwen in komende seizoen en we willen iedereen bedanken die het teamweekend mogelijk hebben gemaakt!!


Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Trainingsschema senioren

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]