header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Shinty ledenshop voor het uit- en thuistenue, sticks en hockeyaccessoires

Nieuws afbeelding 12-1-2018 In de Shinty ledenshop kun je ons wedstrijdtenue en de Reece clublijn met Shinty-logo bekijken en direct online bestellen! Ook kun je in de webshop sticks, sokken, schoenen en andere leuke hockey-accessoires kopen. Van alles wat je koopt in de webshop ontvangt Shinty 6% van de omzet. 

Ledenshop
Je vindt de ledenshop rechts op website, klik op groene button ‘Ledenshop’. De ledenshop is een initiatief van Reece (Deventrade B.V.), Van den Berg Sport 2000 en Shinty. Je kunt de artikelen direct met iDEAL betalen in de webshop. Na je bestelling ontvang je een e-mail van Van den Berg wanneer je de bestelde artikelen kunt afhalen in de winkel op de Traaij 44A. 

Nieuwe Shinty clublijn

Shinty heeft samen met Reece en Van den Berg Sport 2000 een Shinty-clublijn samengesteld. De clublijn bestaat uit een zwarte broek en een zwart of rood jack met het Shinty logo. Je kunt het jack en de broek met naam of het logo van de sponsor laten bedrukken via de ledenshop. Shinty gaat ervan uit dat alle 1e lijns teams die een trainingsjack of -pak aanschaffen deze clublijn dragen en we zien ook graag dat andere teams dit doen. Zo stralen we eenheid en professionaliteit als club!Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]