header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Einde voorcompetitie

Nieuws afbeelding 10-10-2017

De voorcompetitie is inmiddels afgelopen en het was in veel gevallen een enerverend gebeuren: er is heroïsch gewonnen, nipt verloren en (on)verdiend gelijk gespeeld. Hierbij een kort rondje langs de teams. Uit praktisch oogpunt kan helaas niet elk team met naam en toenaam vermeld worden. Dan zou het een iets te lang verhaal worden.

Omdat winnen leuk is, hierbij allereerst een vermelding van de winnaars van de voorcompetitie.

MD3 is eerste geworden in de poule, evenals JD3 en MC1. Van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

JD2 heeft veel punten binnengesleept, maar kwam er helaas net 1tje tekort voor de eerste plek. JD1 heeft zich weten te handhaven in de topklasse. MD1 probeert middels een play-off aankomende zaterdag de subtopklasse te bewerkstelligen. Ze kunnen uiteraard nog groen-witte support gebruiken!

MD5 is een fantastischteam. Ondanks vele (grote) nederlagen blijven de meisjes hard en positief werken aan een goed resultaat. Geen onvertogen woord. Een groot compliment voor de meisjes en de begeleiding.

In de C-lijn heeft MC1, zoals eerder vermeld zich geplaatst voor de subtopklasse. MC6 deed mee in de bovenste regionen van de poule. De overige teams in deze lijn hebben zich kranig geweerd tegen sterke tegenstanders. JC1, heeft zich ondanks of dankzij het feit dat ze nu volleerd schapendrijver zijn geworden, geplaatst voor de topklasse. Mooi! JC4 heeft onder de bezielende leiding van twee bevlogen coaches een prima voorcompetitie gedraaid met positief hockey.

In de B-lijn speelt JB1 zaterdag de play-offs voor de (sub)topklasse. Het hoogste districtsniveau. Wilt u een mooie pot hockey zien? Kom ze dan aanmoedigen! De jongens zullen stevig van zich afbijten. De JB2 speelt mooie potten tegen sterke tegenstanders en hebben de laatste twee wedstrijden gewonnen met een mooie tweede plaats in de poule als gevolg. De meisjesteams in deze lijn handhaven zich goed. MB3 komt net een paar doelpunten te kort voor de eerste plek.

JA1 promoveert naar de Topklasse. JA2 heeft bijzonder veel gescoord maar moest uiteindelijk het onderspit delven voor de eerste plek. JA3 is geëindigd op een keurige tweede plek.

De meisjes van de A1 zijn bezig met een proces. Eerst zaaien dan oogsten. Dat belooft nog veel voor de toekomst! Voor MA2 is het nog spannend. Momenteel staan ze eerste. Ze zijn nog afhankelijk van een nog te spelen wedstrijd van een concurrent.

Tot zover dit rondje. Veel dank aan iedereen die deze wedstrijden mogelijk heeft gemaakt. En dan met name de coaches en managers van de teams en de scheidsrechters. Jullie zijn het fundament van de zaterdag op Shinty. Bijzonder!

Al met al is er een mooie serie wedstrijden neergezet. Succes aan de teams die nog play-offs moeten spelen!

Kom ze aankomende zaterdag 14 oktober aanmoedigen!13.00 uur Schaerweijde MD2 – Shinty MD1 (locatie Phoenix)
13.45 uur Shinty JB1 – Soest JB1 (locatie Schaerweijde)

Tot langs de velden!

Michael Lowenthal

TM Jeugd

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]