header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Sponsor in the Spotlight: Slagerij Marlet

Nieuws afbeelding 11-10-2017 Al 5 jaar vind je Slagerij Marlet op de Traaij in Driebergen. Begin juli, vlak voor het begin van de zomervakantie, hebben zij nog een winkel geopend in het winkelcentrum Kerckebosch in Zeist. Waar voorheen de autodealer zat, zit nu een moderne slagerij.

In deze winkel vindt u hetzelfde als in de winkel in Driebergen, maar toch is het anders. Naast het gebruikelijke assortiment zijn er vele verschillende specialiteiten verkrijgbaar. Wat dacht u van een rundervlecht, een zebrasteak of het Kerckeboschje?

Ook in deze winkel is de herkomst van het vlees bekend. De kalveren blijven onder de koe lopen en komen beiden bij Theo Barten in Meerkerk vandaan. De kip is van Tante Door loopt lekker door de stal op zoek naar haar voer en water. Vanaf oktober is het mogelijk om een kijkje te nemen in de stal bij de varkens. Dan staan ze op de Langbroekerdijk in Langbroek. In deze stal hebben ze de ruimte om te spelen in het stro.

Moet u binnenkort iets regelen voor de borrel op het werk, organiseert u een straatfeest of viert u uw verjaardag? Slagerij Marlet kan alles voor u regelen. Denk hierbij ook aan statafels, partytenten, heaters en drank.

Speciaal voor leden van Shinty: op vertoon van de Shinty-app ontvangt u een stuk grillworst naar keuze gratis! Deze aanbieding is geldig tot en met zaterdag 28 oktober 2017.

Voor vragen en/of informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 030-2120116. U kunt ook een mail sturen naar [email protected]

De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag 08.00-18.00 uur, vrijdag 08.00- 20.00 uur en zaterdag 08.00-17.00 uur. Hoog Kanje 182 te Zeist. 


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]