header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 10-10-2017 Als ik dit voorwoord schrijf, sta ik op het punt om naar de voetbalwedstrijd Nederland – Zweden te gaan. Ik neem weinig risico door nu al op te schrijven dat het een teleurstellende avond is geworden. U zult zich misschien afvragen waarom ik in vredesnaam naar het Nederlands elftal ga kijken. Een elftal dat er immers al jaren niks meer van bakt. Ik kan natuurlijk zeggen dat ik een fanatiek supporter ben, ook in barre tijden, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat ik de kaarten al had.

Nee, dan kun je beter op zondagmiddag naar Shinty komen. Heren 1 speelt attractief en aanvallend hockey en de heren doen serieus mee voor de bovenste plekken. Wilt u hier meer over weten dan verwijs ik u graag naar hun Facebook pagina. Hierop zijn hilarische wedstrijdverslagen te lezen. Erg amusant. (Het schijnt dat Koen Meijer niet meer anoniem over straat kan.) 

Daarnaast wil ik u ook nadrukkelijk wijzen op Dames 1. Het team heeft deze zomer een geweldige impuls gekregen. Het is verjongd en er zijn meerdere speelsters uit onze eigen jeugd bijgekomen. De dames zijn inmiddels koploper in de poule en gaan vol voor het kampioenschap. De eerstvolgende thuiswedstrijd is zaterdag 29 oktober en dan moet u zeker komen kijken, want dan is de topper tegen de nummer 2 uit de poule, Nieuwegein. 

Het beleid om meer eigen jeugd te laten doorstromen van ‘de zaterdag’ naar ‘de zondag’ begint dus duidelijk zijn vruchten af te werpen. Mijn complimenten gaan uit naar de TC Senioren die dit beleid hebben ontwikkeld en in gang hebben gezet. Het is belangrijk dat we hier vooral mee doorgaan, zodat het gat tu ssen jeugd en senioren steeds kleiner wordt. 

Ook op de zaterdag valt er veel te genieten op de club. Michael Löwenthal, onze technisch manager, heeft een leuk verslag geschreven over de prestaties van de diverse jeugdteams. Voor alle herfstkampioenen: gefeliciteerd! En nu kijken of het op een niveau hoger ook lukt. En voor de teams die onderaan zijn geëindigd: kop omhoog en lol blijven maken! Gewoon lekker door blijven gaan, dan komen de successen vanzelf.

Dan een ander onderwerp. Onze toegangsweg en parkeervoorziening (of liever het ontbreken daarvan) zijn de laatste tijd vaak onderwerp van gesprek. We zijn hier volop over in discussie met de gemeente. De gemeente heeft een oplossing aangedragen, maar deze is voor Shinty vooralsnog niet acceptabel. We zijn druk bezig de gemeente op andere gedachten te brengen. Ik kan hier niet op de details in gaan, maar we zetten alles in het werk om de gemeente op andere gedachten te brengen. Hopelijk kunnen we het gemeentebestuur overtuigen dat de grootste sportvereniging van de Utrechtse Heuvelrug goede parkeerplekken nodig heeft en dat de veiligheid van onze fietsende kinderen voorop moet staan. 

Graag tot langs de velden! 

Ido de Geus
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]