header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Wie doet wat bij de Jeugd?

Nieuws afbeelding 27-10-2017
Shinty is volop bezig te ontwikkelen en te verbeteren. Daar is een aantal mensen vrijwel dagelijks mee bezig. Los van de Technisch Manager Michael Löwenthal zijn er twee coördinatoren die een eigen portefeuille hebben: Saskia Bleumink en Jurriaan Kloks.

Saskia is met ingang van dit seizoen verantwoordelijk voor de Keepers en de Opleidingen binnen Shinty. De portefeuille Opleidingen is nieuw binnen Shinty. Je zult daarover op een later tijdstip ongetwijfeld meer horen. Het doel is echter helder: zelf trainers opleiden en beter maken.

Jurriaan is verantwoordelijk voor de Jongste Jeugd en de teams in de Breedte.
Het laatste onderdeel is ook nieuw binnen onze vereniging. Mede naar aanleiding van de wens van de ALV is er besloten om extra aandacht te geven aan de breedteteams binnen Shinty. Jurriaan zal o.a. voor deze teams zowel de trainers als de coaches gaan begeleiden. Inmiddels is al een aantal teams begeleid en de eerste reacties zijn heel positief!


Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Geef je gear een tweede leven!

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]