header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 4-11-2017 Afgelopen weekend konden we opnieuw een naam toevoegen aan de inmiddels indrukwekkende lijst van sponsoren. Dit keer was het de beurt aan makelaar Heiko Gorter uit Driebergen. Hij is sponsor geworden van ons succesvolle Dames 1 team. Heiko heeft vroeger zelf ook op Shinty gehockeyd en vindt het leuk om zijn naam aan de club te verbinden. Naast een dankjewel voor Heiko moet ik ook een grote pluim uitreiken aan de sponsorcommissie. Ze weten de laatste tijd de ene na de andere sponsor binnen te halen. Dit is erg belangrijk voor de gezondheid van de club. Hulde daarvoor!

Onlangs schoof Michael Löwenthal aan bij onze bestuursvergadering. Hij is nu ongeveer drie maanden aan het werk als de nieuwe Technisch Manager voor de jeugd. Hij heeft het bestuur verteld over zijn eerste ervaringen en verwonderingen. Ik zal ze niet allemaal benoemen, maar een paar wil ik er graag even uitpikken. Zo gaf hij aan dat veel dingen goed gaan op Shinty, maar dat lang niet iedereen dat altijd in de gaten heeft. Als voorbeeld noemde hij de opleiding voor de jongste jeugd. Bij ons lopen daar trainers rond met de hoogste trainersdiploma's van de KNHB (HT3, HT4). Dat is echt uniek en veel gerenommeerde clubs zijn daar jaloers op. Wellicht een gegeven dat niet bij iedereen bekend is, maar dat we moeten koesteren.

Een punt wat Michael noemde en wat inderdaad beter kan, is het publiceren van onze beleidsstukken. Over veel zaken, met name bij de jeugd, is de afgelopen jaren goed nagedacht en zijn aan het papier toevertrouwd. Wat alleen jammer is, is dat deze documenten niet goed vindbaar zijn voor de leden. Ze zitten "verstopt" achter een wachtwoord, waardoor weinig mensen ze weten te vinden. Dit punt gaan we als bestuur oppakken en de komende periode gaan we meerdere documenten via de openbare website toegankelijk maken.

Het laatste punt dat ik wil aanstippen, sluit goed aan bij één van onze speerpunten: het professionaliseren van onze vereniging. Oftewel we willen dat de belangrijke zaken goed en professioneel geregeld zijn. Vorig jaar hebben we hier al stappen in gezet, maar het is belangrijk dat we hier mee doorgaan. Zo moet het nog duidelijker worden wie waarvoor staat opgesteld. De commissies moeten goed gevuld zijn en bij voorkeur met een brede vertegenwoordiging uit de hele club. Dit alles willen we vastleggen in een duidelijk vrijwilligersbeleid. Als er leden zijn die het leuk vinden om hierover met ons mee te denken, dan nodig ik ze uit om contact met me op te nemen via [email protected].

Tot slot wil ik iedereen wijzen op de ledenvergadering van 29 november a.s. Er staan weer enkele belangrijke punten op de agenda. Het bestuur hecht veel waarde aan de mening van de leden en ik hoop daarom weer op een grote opkomst. Een punt waar we zeker stil bij zullen staan zijn de perikelen met de gemeente over de mogelijke afsluiting van het huidige parkeerterrein. 

Ik zie je graag de 29e of nog eerder langs de velden!

Ido de Geus 
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]