header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuwe uitshirts en keepersshirts zijn binnen!

Nieuws afbeelding 25-11-2017 JD2 heeft vanmorgen al de eerste wedstrijd in het nieuwe uitshirt gespeeld! Heeft jouw teammanager/coach de nieuwe uitshirts en keepersshirts al opgehaald? Ze kunnen de shirts afhalen bij Van den Berg Sport 2000. Je kunt dus niet zelf je uit-shirt of keepersshirt ophalen. 

Ophalen shirts
Alle teammanagers en coaches ontvangen een e-mail met informatie. Op vertoon van de e-mail krijgen zij bij Van den Berg een tas met de uitshirts én keepersshirts voor de betreffende spelers. De uit-shirts en keepersshirts zijn voor alle teams vanaf de E8-Jeugd (behalve Fit-, Trim- en G-hockeyers). 

Keepersshirt
Alle keepers ontvangen twee shirts: het rode uit-shirt en een zwart keepersshirt.  Teams met een wisselkeeper ontvangen ook twee shirts voor in de keeperstas. Vrijwel alle keepers hebben een shirt gepast. Mocht de maat toch niet goed zijn of niet goed vallen, neem dan contact op met de Commissie Keepersmateriaal via [email protected] 

Uit-tenue: rood shirt én rode sokken
Het Shinty uit-tenue bestaat uit het rode uitshirt én rode sokken. De rode sokken moet je zelf aanschaffen. Deze zijn te koop bij Van den Berg of leuk voor onder de kerstboom.

Wanneer een uitshirt?
Wanneer beide clubs in bijna identieke tenues of bijna dezelfde kleuren spelen, moeten de gastspelers een shirt in een afwijkende kleur dragen om herkenbaarheid tijdens de wedstrijd te garanderen.
 
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]