header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Bedankt allemaal!

Nieuws afbeelding 20-12-2017 De actie "Shinty veilig!" van afgelopen maandagavond was een doorslaand succes. Ik wil iedereen enorm bedanken voor de grote opkomst en het getoonde enthousiasme. Shinty heeft zich van zijn allerbeste kant laten zien. Alle kinderen wil ik graag een extra compliment geven. Hun enthousiasme was aanstekelijk en eenmaal binnen in de raadszaal hebben ze zich uitstekend gedragen. Echt geweldig!

Dat onze aanwezigheid nodig was, bleek tijdens de avond. Hoewel de gemeenteraad bijna unaniem achter de punten van Shinty stond, was wethouder Boonzaaijer nog niet overtuigd. Toen het er op leek dat de wethouder toch de mogelijkheid open wilde houden om parkeerplekken op Bloemenheuvel te realiseren, zorgde het boe-geroep en een enkel fluitje, dat de gemeenteraad ingreep. Uiteindelijk werd de motie in ongewijzigde vorm door een grote meerderheid aangenomen en moet het college alles in het werk stellen om de parkeervoorziening op het terrein van Shinty te realiseren.

Een belangrijke overwinning, maar we zijn nog geen kampioen. Het terrein van Shinty ligt midden in een natuurgebied en dat betekent dat onze plannen zorgvuldig bekeken moeten worden door meerdere (overheids-)instanties. We gaan ervan uit dat er een natuurvriendelijke oplossing wordt gevonden voor onze parkeerproblemen. We houden jullie op de hoogte van de voortgang. 

Tot slot een speciaal dankwoord voor Wim Cassée. Hij heeft als een echte spindoctor de lokale politiek bewerkt. Met tomeloze inzet heeft hij ingepraat op de raadsleden en het bestuur geadviseerd over de te nemen stappen. Zonder zijn inbreng hadden we dit succes nu niet kunnen vieren. Bedankt hiervoor en ik kijk uit naar onze samenwerking in het vervolg van dit traject.

Ik wens iedereen fijne feestdagen toe en we treffen elkaar ongetwijfeld in een sporthal ergens in den lande. 

Ido de Geus


  

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]