header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Sportiviteit & Respect: niet alleen op het veld! Aandacht voor het verzamelen bij IVA

Nieuws afbeelding 18-2-2018 De geluidsoverlast voor de bewoners in de buurt van de IVA-parkeerterreinen behoort helaas nog niet tot het verleden, zo blijkt na aanhoudende berichten van buurtbewoners. Natuurlijk is het IVA-terrein een goede verzamelplek voor sportteams, alleen vanuit het bestuur vragen wij jullie nogmaals rekening te houden met omwonenden.

Het eerste deel van de parkeerplaats bij de IVA wordt in het weekend afgesloten. Hier is onlangs een hek geplaatst. De 2e, 3e en 4e parkeerplaats bij de IVA zijn nog gewoon toegankelijk. Het dwingende verzoek is dan ook om in het vervolg voor het verzamelen gebruik te maken van deze parkeerplaatsen. Omwonenden hebben dan geen overlast van ons. 

Als club vinden wij respect belangrijk: op het veld maar zeker ook daarbuiten. Daarom zou het in onze ogen een kleine moeite moeten zijn voor ouders en (jeugd)spelers om bij het verzamelen rekening te houden met omwonenden. Niet alleen bij de IVA/Hogesteeg, ook bij alle andere verzamelplekken. Verzamel je met jouw team bij de IVA? Gebruik dan één van de drie parkeerterreinen verderop de Hogesteeg en verzamel niet voor het hek van de afgesloten parkeerplaats!


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]