header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Verboden te spelen op Veld 1 tijdens winterstop!

Nieuws afbeelding 24-1-2018 Zoals aan het begin van de winterstop is gecommuniceerd, kan er in de wintermaanden NIET gespeeld worden op Veld 1. Zelfs niet als het regent! We hebben gemerkt dat dit toch nog onduidelijkheden met zich meebrengt. 

Aan het begin van de winterstop heeft de gemeente de sproei-installatie afgesloten, omdat de leidingen met vorst kapot kunnen vriezen. Een waterveld moet onder natte condities bespeeld worden. Sproeien is dus noodzakelijk. Niet alleen voor de veiligheid, ook voor de conditie van het veld. Als er niet voldoende water op het veld ligt, slijten de vezels van het veld. We willen graag nog vele jaren plezier hebben van Veld 1.
Zolang de sproei-installatie is afgesloten kan er daarom, ongeacht de weersomstandigheden, NIET op Veld 1 gespeeld worden. Dus ook niet als het regent! Dit geldt voor alle teams, ook de Jongste Jeugd!
Eind februari, voor het begin van de 2e helft van de veldcompetitie zal de gemeente de sproei-installatie weer aansluiten. Vanaf dat moment kan Veld 1 weer gebruikt worden voor wedstrijden en trainingen!

Veld 2 bij vorst niet bespeelbaar
Bij vorst is het ook niet toegestaan om te spelen op veld 2. Het semiwaterveld is half ingestrooid met zand. Daardoor speel je dus wel op de vezels. De vorst maakt de kunststofvezels bros, waardoor ze makkelijk afbreken. Dat zou het einde gaan betekenen van het veld. Bij vorst dus niet spelen op veld 2!


Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]