header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Let op: vakantiedata dit voorjaar

Nieuws afbeelding 6-4-2018 Ook dit voorjaar zijn er weer een heel aantal vrije dagen en vakanties. Hieronder alle dagen op een rijtje.

De officiële meivakantie is van 28 april t/m 6 mei. Afhankelijk van op welke school je zit, heb je vaak ook nog de week ervoor (inclusief Koningsdag) óf erna vrij (inclusief Hemelvaart). Daarom willen we iedereen erop wijzen dat er op zaterdag 21 april en 19 mei gewoon competitiewedstrijden worden gespeeld. 
Er wordt dus ook op Pinksterzaterdag competitie gespeeld! 

12 mei: de zaterdag van Hemelvaart is een officieel inhaalweekend. Het kan zijn dat jouw team Paaszaterdag of de zaterdag van Hemelvaart een inhaalwedstrijd moet spelen. 

De trainingen lopen door t/m donderdag 26 april en beginnen weer op maandag 14 mei. Maandag 21 mei (Pinkstermaandag) is er geen training.

Het laatste competitieweekend is op 2/3 juni voor de C-, B- en A-Jeugd. Voor de D-Jeugd en Jongste Jeugd is dat 9/10 juni. De Mini Slotdag voor de Jongste Jeugd vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 juni.
Deel op: