header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

In memoriam: Hans Demmers

Nieuws afbeelding 17-3-2018 Vorige week bereikte ons het droevige bericht, dat Hans Demmers ons is ontvallen. Hans is jarenlang actief geweest bij de trimhockeyers. Tot zijn spijt is hij hier deze zomer mee gestopt, omdat hardnekkige blessures hem steeds vaker aan de kant hielden. Hans was vader van twee kinderen: Roos en Giel. Zij hebben jarenlang actief gehockeyd op Shinty en Giel speelt nu nog in de Jongens A3. Ook zijn voormalige vrouw, MariĆ«lle, was vaak op de club te zien; meestal met een fotocamera in de aanslag en menig team is door haar vastgelegd. 

Naast zelf hockeyen heeft Hans een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het jeugdhockey op Shinty. Hij heeft aan de basis gestaan van wat we nu de TC Jongste Jeugd noemen. Hij heeft er mede voor gezorgd dat er meer structuur kwam in de begeleiding van de jongste jeugd. Kenmerkend voor Hans was, als er een keer geen trainer beschikbaar was, hij zelf voor een groep kinderen ging staan. En dat terwijl hijzelf nauwelijks hockeyervaring had. "Ik weet echt wel dat je rechterhand onder moet en je linkerhand boven!", zei hij dan en ging aan de slag. Dat was typisch Hans: nooit te beroerd om zelf de handen uit te mouwen te steken en hij stond altijd klaar om te helpen bij een toernooi of feestje. 

Door het overlijden van Hans raken we een vrolijke, behulpzame en markante persoonlijkheid kwijt en we wensen zijn familie en naasten heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]