header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Sponsor in the Spotlight: Edgar N.

Nieuws afbeelding 5-4-2018 Twintig jaar geleden startte ik mijn winkel Edgar N. in Driebergen-Rijsenburg. Ik was 28 jaar en had een passie voor exclusieve herenkleding. In 1999 won ik met mijn zaak de retail jaarprijs als mooiste winkel van Nederland. Jaren lang voerde ik de mooiste merken als Hugo Boss, Armani, Pal Zileri, Eton, Jacob Cohen, La Martina e.a.. In 2010 veranderde ik mijn formule in Tailormade. Dit was voor mij de allerbeste keuze, gezien  de veranderingen in het retail landschap, maar ook dat ik nog meer mijn passie kon in zetten om in te spelen op individuele wensen van mijn klanten.

In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier vele maatpakken, maatshirts, jasjes, broeken en jassen aangemeten. Onlangs ben ik gestart met een exclusief custommade schoenen collectie. Ook kun je bij mij terecht voor een mooie pullover van het Italiaanse merk Gran Sasso en stijlvolle accessoires. Als sponsor van hockeyclub Shinty stel ik mezelf (voor degenen die me nog niet kennen) graag voor. 

Ik ben Edgar Nijdam en ben 48 jaar jong. Mijn winkel bevindt zich op de Hoofdstraat 124 in Driebergen-Rijsenburg (schuin tegenover het Wapen van Rijsenburg). 

Voor alle Shinty leden (de heren en de partners van de dames) heb ik een passende aanbieding welke geldig is t/m 30 juni 2018. 

Shinty Maatpak 
Aanbieding € 100,00 korting op een maatpak
De prijzen van de maatpakken zijn vanaf € 499,00 

Verder heb ik een loyaliteitsprogramma geïntroduceerd. Hierover informeer ik je graag bij een bezoek aan mijn winkel. Eén ding kan ik vast verklappen: "Je wordt er blij van”. 

Ik werk het liefst op afspraak. Je kunt een afspraak bij me maken via www.edgar-n.nl of door een email te sturen naar [email protected]. De kortingscode is Shinty.   

Kies voor gemak, kies voor Edgar N.


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]