header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 27-3-2018 Af en toe lijkt het er nog niet op, maar het voorjaar is toch echt begonnen. Ruim een week geleden kwispelde de Russische beer nog even met zijn staart en werden we gedwongen alle wedstrijden af te lasten. Dit gebeurde mede op last van de gemeente om beschadiging aan de sproei-installaties te voorkomen. De komende periode zullen veel wedstrijden moeten worden ingehaald. Dit kan betekenen dat incidenteel een training niet door kan gaan, omdat er velden beschikbaar gemaakt moeten worden voor inhaalwedstrijden. We vragen jullie begrip hiervoor.

Afgelopen weekend hadden we gelukkig geen last van vorst en kon er weer volop worden gespeeld. De oranje shirts van onze scheidsrechters (in opleiding) zijn inmiddels een opvallende verschijning. Het doet me deugd dat naast enkele fanatieke ouders ook meerdere jeugdleden de opleiding tot CS+ volgen. Het valt echt op dat het niveau van de arbitrage steeds beter wordt. Complimenten voor onze opleiders.

Over opleiding gesproken: ruim een week geleden hebben ongeveer 30 Shinty leden hun trainers diploma ontvangen. Het betrof 8 jeugdleden die hun HT2 diploma ontvingen en 22 leden die de basisopleiding "Training geven" hebben gevolgd. Op Shinty wordt inmiddels ruim 80% van alle trainingen gegeven door gediplomeerde trainers. Dit is een heel hoog percentage en veel hoger dan bij menige andere vereniging. De functionaris van de KNHB die de diploma's uitreikte gaf Shinty dan ook een groot compliment voor de wijze waarop we onze trainers opleiden. Hier mogen we zeer trots op zijn!

De komende weken staan er weer meerdere leuke evenementen op het programma. Op 7 april is het Djungle feest voor alle D-jeugd en de dag erop (8 april) kunnen alle Shinty leden met korting naar een wedstrijd van FC Utrecht. Daarnaast is er op de zondagen veel spectaculair hockey te zien. Zowel Dames 1 en Heren 1 strijden volop mee voor promotie naar een hogere klasse. Er staan belangrijke wedstrijden op het programma en beide teams kunnen jullie support goed gebruiken. Ik hoop jullie daar allen veelvuldig aan te treffen! 

Ido de Geus
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]