header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

18 april SponsorEvent: 'Een kwestie van vertrouwen'

Nieuws afbeelding 9-4-2018 Alle Shinty (kleding)sponsoren en leden van de Club van 100 zijn van harte welkom op het SponsorEvent op woensdag 18 april as. We zijn deze keer te gast bij sponsor Brand & Van Zanten. Het thema is 'Een kwestie van vertrouwen'. Sponsor en advocaat Aart Schotte van Recht! Advocaten geeft een workshop over strafrecht, bestuursrecht en vermogensrecht. 

Vind je het leuk om hierbij te zijn? Stuur een e-mail met je naam naar [email protected]

SponsorEvent 'Een kwestie van Vertrouwen'
Datum woensdag 18 april
Tijd 20.00 - 22.00 uur
Locatie Grand Cafe Brand & Van Zanten, Traaij 1, Driebergen
Aanmelden [email protected]

Meer over Aart Schotte
Mr. Aart Schotte is sinds 1989 advocaat, eerst in Rotterdam, sinds 1999 in Driebergen. Hij werkt sinds enige jaren samen met Jasper Veraar onder de naam Recht-advocaten. In Rotterdam deed Aart vooral faillissementen, maar ook hielp hij ondernemers met problemen, dus ook ondernemers die met wanbetalers werden geconfronteerd (kortweg: incasso werk). In Driebergen is zijn praktijk verschoven naar de afwikkeling van te verdelen boedels in het algemeen: na een faillissement of na ontbinding van een vennootschap, een huwelijk of een overlijden (erfrecht / nalatenschap). Aart is lid van de vereniging van erfrecht specialisten. Aart geeft regelmatig les en is onder andere docent aan de Beroepsopleiding Advocaten. Aart is met zijn vrienden Floris Kappelle en Rijk de Gooijer vader van de kinderboekenheld Piet Polies. Aart is al vele jaren sponsor van Shinty.


Tot 18 april!

SponsorCommissie Shinty

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]