header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Sponsor in the Spotlight: Wine & Spirits by Teun

Nieuws afbeelding 12-5-2018 Graag stel ik me aan u voor! Enkelen van u zullen mij nog (her)kennen van mijn periode als slijter van de Gall & Gall in Driebergen. Sinds vorig jaar juni heb ik een nieuwe winkel geopend aan de Traaij 84 in Driebergen: Wine & Spirits by Teun. Een winkel met beleving, sfeer en gezelligheid, een "belevingsslijterij” zoals ik het noem en waar ik graag mijn eigen voornaam aan verbind.  

Mijn winkel moet meer zijn dan alleen een slijterij, dat is het uitgangspunt. Ik wil graag creatiever zijn, onder andere door het organiseren van proeverijen, leuke en interessante workshops en (wijn)cursussen. Mijn enthousiasme voor mooie dranken en adviezen op het gebied van wijn en spijs wil ik graag delen met anderen. Neem bijvoorbeeld een zes jaar oude Corenwyn met een stukje ‘shropshire blue’…fenomenaal! 

Passie, kennis en ervaring worden op een ongedwongen en informele manier gedeeld met de klanten in een huiselijke en toegankelijke omgeving. Ik wil iedereen die bij Wine & Spirits binnenkomt, laten genieten en tevreden met een mooi product de deur uit zien gaan. Kwaliteit en advies staan natuurlijk hoog in het vaandel. Of u nu komt u voor een goede fles wijn of een fraaie whisky, u kunt bij mij verwachten dat u het juiste advies krijgt. De kwaliteit van mijn producten is hierbij een gegeven.  

Bij Wine & Spirits by Teun treft u daarom een breed assortiment wijnen, port, cognac, whisky, gin, rum en authentieke jenevers aan, maar ook alle andere binnenlandse en buitenlandse distillaten. Tevens kunt u bij mij terecht voor de koffiebonen van Smit & Dorlas en heerlijke olijfolie uit Portugal en Italië. 

Daarnaast beschikt de winkel over een sfeervol proeflokaal. U kunt het proeflokaal huren voor uw vergadering of event. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met leden van uw vereniging of collega’s de prachtige ruimte gebruiken voor een vergadering of u kunt uw MT of teamevent aftrappen met een plenaire sessie in een totaal andere omgeving dan u gewend bent en afsluiten met een door mij verzorgde proeverij naar keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Het proeflokaal is geschikt voor groepen tot ongeveer 20 personen, waarbij u uw presentatie en filmmateriaal kunt tonen via het beeldscherm met perfect geluid. Tijdens uw meeting kunt u genieten van de heerlijke koffie van Smit & Dorlas en de verschillende variëteiten aan thee van ‘Telling teas Legends’. Ook kan ik de catering voor u verzorgen zodat het u aan niets ontbreekt.

Speciaal voor leden van Shinty bied ik het volgende aan:
Op vertoon van uw ledenpas krijgt u bij uw eerste aankoop van minimaal € 25,- een "Vriend van Teun” klantenpas met een tegoed van 100 punten cadeau. Met deze pas kunt u sparen voor een gratis fles wijn ter waarde van € 15,- (250 punten), whisky ter waarde van € 40,- (500 punten) of zelfs een geheel verzorgde wijnproeverij voor 8 personen in het proeflokaal (750 punten) ter waarde van  € 120,-. De klantenpas inclusief punten vertegenwoordigt een waarde van € 7,50. 

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]