header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 13-5-2018 Heb je ook zo genoten van het mooie lenteweer? Heerlijk om met dit weer een terrasje te pakken, maar misschien is het nog lekkerder om een potje te hockeyen. De laatste competitiewedstrijden staan voor de deur en voor sommige teams wordt het erop of eronder. Een team wat ik even speciaal onder de aandacht wil brengen is Jong Dames 1. Dit team doet het bijzonder goed en staat bovenaan in de 1e klasse en gaat hoogstwaarschijnlijk promoveren naar de overgangsklasse. Er bestaat zelfs een kans dat ze op 24 juni mee mogen strijden om het Nederlands Kampioenschap! Extra leuk om te melden is dat het team voornamelijk bestaat uit voormalige jeugdspeelsters van Shinty, aangevuld met meiden uit de regio. Zondag 27 mei speelt dit enthousiaste team weer thuis en ik kan je zeker aanraden om een keertje te gaan kijken.

In de komende periode staan ook de selecties weer voor de deur. Voor veel kinderen altijd een spannende periode. Dit jaar pakken we het iets anders aan dan de afgelopen jaren. We maken wat meer onderscheid tussen kinderen die vol voor de selectieteams gaan en kinderen die vooral voor hun plezier op hockey zitten. Die laatste categorie is niet langer verplicht deel te nemen aan de speciale selectietrainingen. Lees ajb de berichtgeving hierover op de website goed door! Want wil je wel graag meedoen aan de selecties dan moet je je persoonlijk aanmelden. Niet vergeten dus!

Tijdens de laatste weken van het seizoen is er altijd veel te doen op de club. Naast de laatste competitiewedstrijden staan er weer veel leuke activiteiten op het programma. De vrijwilligersbarbecue op 17 juni en het familietoernooi op 1 juli zijn daar mooie voorbeelden van. Noteer deze data dus alvast in je agenda. Verder is op 20 juni de ALV, waarin ik hoop jullie weer in grote getallen te mogen ontvangen. Maar allereerst hebben we komende woensdag het schoolhockeytoernooi. Ook altijd een hoogtepunt in het jaar!

Ongetwijfeld kom ik je nog tegen op één van deze evenementen of anders op een ‘gewone’ zaterdag of zondag. 

Tot gauw! 

Ido de Geus
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]