header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 11-6-2018 Het einde van het seizoen is in zicht en dat betekent dat we weer meerdere kampioenschappen en promoties mogen vieren. De promotie van Heren 1 springt het meeste in het oog: zij komen volgend jaar uit in de 1e klasse. En daarmee is Shinty weer terug op het niveau dat bij een vereniging als de onze past. Een groot compliment voor de spelers en de begeleiding voor het bereiken van deze mijlpaal. 

Maar naast Heren 1 hebben meer teams een promotie afgedwongen en wat daarbij opvalt is dat dit gebeurt in competities op hoog niveau. Zo promoveert Heren 2 naar de reserve 1eklassen en promoveert Dames Veteranen A zelfs naar de overgangsklasse en misschien kunnen we komend weekend daar nog meer veteranen teams aan toe voegen. Een teken dat er bij de Senioren op Shinty op hoog niveau wordt gehockeyd. En dat dat gepaard kan gaan met gezelligheid bewees de afgelopen zondag: onder een stralende zon werden de verschillende promoties uitgebreid gevierd.

En dan mag ik Jong Dames 1 natuurlijk niet vergeten. Zij worden kampioen in hun poule en gaan zelfs voor het landelijk kampioenschap. De strijd voor het NK vindt plaats op zondag 24 juni in Amersfoort. Ik roep iedereen op om dit goede en leuke team te komen aanmoedigen.

Naast al deze successen bij de Senioren lijken de twee kampioenschappen bij de Jeugd wat aan de magere kant. Maar schijn bedriegt. Veel jeugdteams spelen dit jaar op een structureel hoger niveau dan de afgelopen jaren en weten zich daar goed te handhaven. Dat alleen al is een knappe prestatie. Dat we daardoor wat minder kampioenen hebben, is dus allerminst een teken dat het minder zou gaan op de club. Integendeel zou ik willen zeggen.

Naast het vieren van de kampioenschappen is juni ook de maand van de feesten en partijen. Zondag de 17e staat de befaamde Slot BBQ op het programma. Voor alle vrijwilligers is deze bbq gratis, omdat we ze hiermee willen bedanken voor hun inzet tijdens het afgelopen jaar. Want zonder de inzet van een grote groep vrijwilligers kunnen we niet. Bij deze meteen ook een oproep aan iedereen die graag een steentje wil bijdragen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. In deze Scoop staat precies beschreven welke commissies op zoek zijn naar vrijwilligers. Maar naast onze vrijwilligers is zondagmiddag natuurlijk iedereen welkom om het seizoen feestelijk af te sluiten.

Tot slot moet ik natuurlijk ook nog even kort stil staan bij het enorme succes van onze YUP-en. Deze Young Umpire Promise zijn jonge talentvolle scheidsrechters die graag beter willen leren fluiten. En de eerlijkheid gebied te zeggen dat ook ik verrast ben door het hoge niveau van deze groep meiden en jongens. Een enorm compliment naar Bart Molenaar en Alex Bak voor het opzetten van dit programma. Maar natuurlijk ook de complimenten voor de jongens en meiden zelf. Ga vooral door met zo goed fluiten en ik kan zeggen dat de hele club ontzettend trots op jullie is!

Hier laat ik het bij voor nu en ik zie u graag bij de Slot BBQ, ALV en het Familietoernooi.

Tot dan!

Ido de Geus


Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]