header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 8-7-2018 Op de afgelopen ALV heb ik mijn functie als voorzitter neergelegd. Omdat niet iedereen bij de ALV aanwezig was en dit mogelijk vragen oproept, leek het me goed om nog een laatste "van de voorzitter" te schrijven. 

De weken voor de ALV hebben we binnen het bestuur enkele goede en intensieve gesprekken gevoerd. Mijn conclusie daaruit is, dat de meerderheid van het bestuur de rol van voorzitter graag anders ziet, dan de manier waarop ik daar invulling aan heb gegeven. Ik heb de afgelopen jaren het voorzitterschap op een manier ingevuld die bij mij past en dat kan en wil ik niet veranderen. Omdat ik wil dat iedereen een leuke tijd heeft op Shinty, inclusief ikzelf, leek het me daarom het beste om ruimte te maken voor een andere voorzitter.

Ik kijk met tevredenheid terug op de afgelopen twee jaar en ik ben trots op waar Shinty nu staat. Op veel beleidsterreinen is veel vooruitgang geboekt en we kunnen stellen dat Shinty een bloeiende en gezonde vereniging is. Het niveau van het jeugdhockey, de extra aandacht voor de breedteteams, de coachopleiding, het geringe aantal kaarten, de arbitrage die enorm in de lift zit, de vele kampioenschappen en promoties zowel bij de jeugd als bij de senioren, het enorme aantal sponsoren en de gezonde financiĆ«n: allemaal zaken waar we als vereniging écht trots op mogen zijn. Een moment wat me altijd bij zal blijven was het protest bij de gemeente voor een veilige parkeeroplossing. Daar lieten we ons als vereniging van onze beste kant zien en met een goed resultaat: die veilige parkeerplaats gaat er komen. 

Dat Shinty er zo goed voor staat, heeft zeker geholpen om dit besluit nu te nemen. Ik wil bovendien benadrukken dat dit besluit in goed overleg tot stand is gekomen. Ik wens de overige bestuursleden nog een fijne en succesvolle bestuursperiode toe en ik dank alle leden voor het in mij gestelde vertrouwen. Daarnaast dank ik alle trainers, coaches, commissieleden en alle vrijwilligers: zonder jullie inzet zouden we niet staan waar we nu staan. Ik wens iedereen een hele fijne vakantie toe en we zien elkaar ongetwijfeld weer op onze mooie vereniging!

Ido de Geus
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]