header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Spelregelcafé voor 1e jaars D-teamleden en ouders

Nieuws afbeelding 30-8-2018
Zaterdag 1 september tijdens de Spoorwegderby organiseren we Spelregelcafés voor 1e jaars D-spelers en hun ouders. Zodra de wedstrijdplanning bekend is, krijgen de coaches en teammanagers een uitnodiging. Natuurlijk zijn ook andere jeugdspelers en hun ouders van harte welkom!

Alle 1e jaars leden van D-teams spelen voor het eerst in een elftal op een heel veld. Daarbij krijgen ze naast de vertrouwde Jongste Jeugd hockeyregels te maken met veel nieuwe spelsituaties en spelregels. Daarom organiseren we jaarlijks de Spelregelcafés, omdat het belangrijk dat elke jeugdspeler goed op de hoogte is van de hockeyregels die voor hun verder hockeycarri√®re van belang zijn. Ook de ouders willen we uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn, zodat zij met de opgedane kennis hun zoon of dochter straks optimaal kunnen ondersteunen. En natuurlijk zijn ook 2e jaars leden en de coaches van harte welkom. Aan het eind krijgt iedereen een boekje mee met alle regels in een notendop, zodat je die nog eens thuis rustig kunt doorlezen.

De Spelregelcafés worden gehouden tijdens de Spoorwegderby op 1 september op Shinty en duren ongeveer 45 minuten. Zodra de wedstrijdplanning van de spoorwegderby bekend is krijgen de coaches/teammanagers van elk D-team een uitnodiging. We plannen het Spelregelcafé altijd voor of na de wedstrijd van het team waarbij er ook nog genoeg tijd is voor de warming-up, of de reistijd van/naar Phoenix mocht je daar spelen. En omdat het een echt café is, zorgen we natuurlijk ook voor drinken en wat lekkers!

De aflopen jaren zijn de Spelregelcafés enthousiast ontvangen en heel leerzaam bevonden, dus mis ze niet.

Tot ziens op 1 september!

Met sportieve groet,

Bart Molenaar
Arbitrage Commissie Shinty 
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]