header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

Barrooster tot de winterstop

Nieuws afbeelding 5-9-2018 Een nieuw seizoen, een nieuw barrooster! Hierbij het barrooster tot de winterstop. En voor alle duidelijkheid nog een keer op een rij wat een bardienst bij Shinty inhoudt.

Bardienst
Alle seniorenleden en ouders/verzorgers van jeugdleden zijn verplicht één tot twee keer per jaar een bardienst te draaien. De indeling van de bardiensten wordt gemaakt door de barcommissie samen met de coach van het team. Wat er tijdens een bardienst van je wordt verwacht, krijg je bij aankomst uitgelegd door Astrid, de vaste barbeheerder. Ook ligt er een map bij de bar voor de afsluitprocedures. 

Bardienst Ouders/verzorgers van Jeugdleden (A t/m D-teams)
- Ouders/verzorgers van jeugdleden zijn volgens het barschema verantwoordelijk voor de avond bardiensten van maandag t/m vrijdag en de zaterdag bardienst in een aan het team aangewezen week.
- De middagdiensten van maandag t/m vrijdag worden gedaan door de vaste beheerders.
- Elke avonddienst (19.15-23.30 uur) wordt gedaan door twee ouders/verzorgers.
- De weekenddiensten op de zaterdagochtend (8.00-12.00 uur) en zaterdagmiddag (12.00-16.00 uur en 16.00-20.00 uur) worden gedaan door twee ouders/verzorgers.
- Voor de gehele zaterdag geldt dat de vaste beheerder vanaf opening aanwezig is om samen met de ingedeelde ouders/verzorgers de bardienst te verzorgen.
- Gedurende de bardiensten wisselen is niet gewenst! Dit om ervoor te zorgen dat iedereen die achter de bar staat ook weet wat hij/zij moet doen en er niet steeds moet worden overgedragen.
- Er moet altijd met 2 personen worden afgesloten.

Bardienst Senioren
- De weekenddiensten van de zondagmorgen (10.30-14.30 uur) en de zondagmiddag (14.30-19.00 uur).
- Elke zondag hebben 2 teams bardienst.

Barcommissie
Alle vrijwilligers worden ondersteund door de barcommissie die bestaat uit de barcommissarissen Koen Morshuis (voorzitter), Edward Lind, Patrick Vierveijzer en Ronald van den Assem. In het weekend is er, naast de ouders/leden die de bardienst doen, ook altijd een vaste beheerder aanwezig. De barbeheerder is Astrid de Nooij. De leden van de barcommissie en de barbeheerder zijn bereikbaar via [email protected].

Vervanging bardienst
De barcommissie is niet verantwoordelijk voor het regelen van vervanging! Zij doen geen bardienst wanneer je niet komt opdagen. Vervanging regelen is ieders eigen verantwoordelijkheid! Vervanging kan geregeld worden binnen het team of je kunt een ‘barhuurling' bellen. Hier vind je een overzicht van deze barhuurlingen. 
Bij niet komen opdagen voor een bardienst krijgt het betreffende team een boete van € 50,-. 

Meer informatie
Meer informatie over de bardienst, de barcommissie en de openingstijden van het clubhuis vind je op de website: www.shinty.nl  > Shinty > Bar & Accommodatie

Bijlage Deel op:

Zoeken

Agenda

27-4 Meivakantie jeugd

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]