header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 30-10-2018 Alles kleurt weer goudgeel, rood en bruin buiten en is na de start van het hockeyseizoen altijd weer een teken van de "korte hockeyperiodes". Extra uitdagingen in de veld- en zaalschema's door de makers ervan binnen Shinty en de kinderen en ouders als "ervaarders" ervan... De eerste periode is beleefd en afgesloten met bijzonder veel herfstkampioenen bij de jeugd en veteranen en dat is klasse, voor sommige teams zelfs (sub)topklasse! 

Waar we minstens zo trots op mogen zijn is de groep bijzonder gemotiveerde jongste jeugdteams van dit jaar. Het indelingsbeleid -alles gemixt in gelijkwaardige teams- lijkt zijn vruchten af te werpen en naast de motivatie ook de prestatie van de meeste teams en spelers te stimuleren. Super! 

Met de klok een uur terug en de winter voor de boeg worden de dagen korter en is het sneller donker. Dat betekent voor veel van onze kinderen fietsen in het donker naar en zeker ván hockey. Het sámen fietsen en in dat kader wellicht even wachten op een teamgenoot zou ik graag willen stimuleren. Dank voor jullie aandacht daarvoor. 

Rest mij iedereen heerlijke in-weer-en-wind-momenten toe te wensen en leuke eerste zaaltrainingen. 

Tot snel langs de lijn!

Met sportieve groet,

Martijn Maas
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]