header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

World Cleanup Day: MD1 ruimt Shinty op!

Nieuws afbeelding 18-9-2018 Zaterdag 15 september was het World Cleanup Day: een initiatief dat ervoor wil zorgen dat wij bewuster worden van wat we allemaal op straat, op het strand, in het bos en... bij een hockeyclub weggooien. Op deze manier wordt het water op aarde vervuild met (plastic) afval. Over de hele wereld is daarom afgelopen zaterdag door 13 miljoen mensen op allerlei plekken zwerfafval opgeruimd.

Het profiel werkstuk van de coach van Meisjes D1, David van Veenendaal, gaat over dit onderwerp. De meiden van MD1 hebben hun steentje bijgedragen door het terrein van Shinty helemaal van zwerfafval te ontdoen. 

Ongelofelijk, wat een rotzooi er op het terrein te vinden was! Met als 'klapper' de kettingkast van een fiets... 12 halfvolle vuilniszakken hebben de meiden opgeruimd. Als beloning had coach Wendela een appeltaart voor hen gebakken. En die smaakte na een dik uur 'cleanuppen' heerlijk! Goed gedaan, dames!!

Deel op:

Zoeken

Agenda

15-12 Kerstdiner O16
16-12 Kerstdiner O14

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]