header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Wie helpt zaterdag mee met klussen voor een rookvrij Shinty?

Nieuws afbeelding 21-9-2018 Help jij zaterdag mee met klussen? Shinty wordt na de herfstvakantie rookvrij! Naast het clubhuis krijgen we een rookzone. Zaterdag gaan we aan de slag met het maken van plantenbakken voor de afscheiding van de rookzone. Daarbij kunnen we jouw hulp gebruiken! Help jij zaterdag mee met het creĆ«ren van een rookvrij Shinty? Ben je toch op de club voor de wedstrijd van je zoon of dochter en wil je een handje helpen? We beginnen om 9 uur met het in elkaar zetten van de plantenbakken.  

Waarom rookvrij?
Zien roken, doet roken. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken zoals andere sporters, trainers en ouders. Daarnaast is meeroken zowel binnen als buiten schadelijk, met name voor kinderen. Ook in de buitenlucht kunnen kinderen in aanraking komen met tabaksrook. Met een rookvrij Shinty voorkomen we dit!  
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]