header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Shinty is rookvrij!

Nieuws afbeelding 7-5-2019 Shinty is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. Daarom is Shinty rookvrij. Dit betekent dat er niet meer gerookt mag worden in het clubhuis, op het terras, langs de velden en de rest van het sportcomplex. Iedereen is en blijft welkom op onze club, ook rokers. We vragen rokers alleen om buiten het zicht van de jeugd te roken, in de rookzone naast het clubhuis en veld 1. Zo biedt Shinty iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.   

Waarom rookvrij?
Zien roken, doet roken. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken zoals andere sporters, trainers en ouders. Daarnaast is meeroken zowel binnen als buiten schadelijk, met name voor kinderen. Ook in de buitenlucht kunnen kinderen in aanraking komen met tabaksrook. Door een rookvrij sportterrein voorkomen we dit.  

We rekenen erop dat onze leden, ouders en ook onze gasten zich net als wij sterk willen maken voor een gezonde omgeving voor de jeugd!


Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]