header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Wie gaat de zaterdag scheidsrechters indelen?

5-3-2010
Geen indeler = geen scheidsrechters! Nog steeds zijn we dringend op zoek naar een indeler van scheidsrechters voor de jeugdwedstrijden. Deze zaterdag heeft het bestuur zelf de kastagnes uit het vuur gehaald, maar het is nu echt de beurt aan anderen om de klus op te pakken. Als we niemand vinden, worden er geen scheidsrechters meer toegewezen vanaf 27 maart. Dus WIE kom het team versterken??  
 
We zijn dus dringend op zoek naar iemand die affiniteit heeft met fluiten en die het leuk vindt om de scheidsrechters in te delen voor de jeugdwedstrijden. Helen Wolfs heeft dit nu anderhalf seizoen op zich genomen en moet door veranderingen in haar werkkring per direct de klus overdragen. Het kost per week ongeveer 2 uur van je tijd en ons geautomatiseerde systeem maakt het je zo makkelijk mogelijk. Je wordt natuurlijk op weg geholpen door iemand die het systeem kent. We doen een beroep op ieders solidariteit. De vereniging kan niet zonder vrijwilligers! Heel graag je reactie naar Hans Bregman via hans44@casema.nl. Alvast dank voor de reactie.
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]