header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

Even voorstellen: onze nieuwe barbeheerder Erik Pols

Nieuws afbeelding 7-10-2018 We zijn heel blij om te kunnen melden dat we een nieuwe barbeheerder hebben gevonden. We heten Erik Pols van harte welkom op Shinty! Misschien hebben jullie al kennis gemaakt met Erik, want hij is dit weekend al begonnen. Erik komt niet alleen, maar samen met zijn tekkel Gijs. Vanaf nu hebben we dus ook een Shinty huistekkel! 

Even voorstellen
Mijn naam is Erik Pols en ik ga samen met een groot team van ouders, leden en anderen de bar van Shinty helpen runnen. Ooit heb ik tegen Shinty gehockeyd toen ik lid was van een hockeyclub uit Zeist. De naam is me even ontschoten....
In de Utrechtse horeca heb ik ervaring opgedaan die mij nu hopelijk van pas kan komen. Ook heb ik lange tijd commercie horeca gedaan bij een grote brouwerij. Ik  heb daarvoor ook in Brabant en Limburg gewoond en gewerkt. De laatste 10 jaar heb ik onder de zon van Curacao gewoond, maar deze zomer in Nederland viel me ook niet tegen.
We gaan van start en ik hoop op een prettige samenwerking en zal ongetwijfeld velen van u ontmoeten. Waarschijnlijk al op het TD van zondag 14 oktober!

Tot dan!

Sportieve groet,
Erik Pols
Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

De bar is open!

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]