header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Het zaalhockey seizoen begint weer

Nieuws afbeelding 31-10-2018 Als we naar buiten kijken, vallen de blaadjes weer van de bomen en zijn er mooie kleuren te zien. We hockeyen weer met een ondershirt aan en de handschoenen zijn weer tevoorschijn gehaald. De herfst is in volle gang en de winter staat weer voor de deur. De dagen worden korter en het wordt weer kouder. Dit zijn de signalen voor ons hockeyers dat wij weer de zaal in mogen, massaal dit jaar, bijna alle jeugdleden doen mee. 

Voor een aantal teams beginnen de zaalhockey trainingen deze week al. Het volledige trainingsschema komt binnenkort op de website. 

De start van het zaalhockey seizoen vindt plaats in het weekend van 1 december, de eerste wedstrijden kunnen dan plaatsvinden. In tegenstelling tot eerdere berichten is het weekend van 22 december een vrij weekend en dan wordt er niet gehockeyd. Komt mooi uit voor de kerstinkopen. In het nieuwe jaar is het eerste weekend, het weekend van 5 januari 2019, een volwaardig zaalhockey weekend. Let op: dit is het laatste weekend van de Kerstvakantie. Gezien de vakantiespreiding is het laatste speelweekend voor de zaal het weekend van 16 februari. Noteer deze data in je agenda!

Ik wens een ieder veel zaalplezier toe!

Johan van Luijn
Hoofd Technische Zaken Jeugd
Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Regels Zaalhockey

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]