header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Bewust Boomverzorging van Roël Joles nieuwe sponsor van Shinty!

Nieuws afbeelding 2-11-2018 Shinty heeft er een nieuwe sponsor bij. Dit keer een oude bekende van Shinty: Roël Joles, oud-lid, oud-trainer, oud-TC-lid en nu eigenaar van Bewust Boomverzorging. 

Mijn naam is Roël Joles en ik heb een behoorlijk verleden met Shinty als lid, trainer & coach, Trainingscoördinater, lid van de TC. Vandaag draag ik Shinty nog steeds een warm hart toe. Omdat ik recent weer naar Driebergen verhuisd ben, leek het mij een goed moment om te starten als sponsor voor Shinty.  

In 2016 ben ik Bewust Boomverzorging gestart. Bewust Boomverzorging is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het snoeien en kappen van bomen. Omdat duurzaamheid voor ons belangrijk is, houden wij er bij het snoeien altijd rekening mee wat goed is voor de boom en zorgen wij voor een duurzame verwerking van de restproducten.

Ook het persoonlijk contact met de klanten en werknemers staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zal iedereen gelijk opvallen in het contact voor en tijdens een klus. Omdat het bedrijf nieuw in de regio is gekomen en ik het leuk vind als Shinty er ook wat extra’s aan overhoud, werk ik met een "Shinty Bonus”. Voor elke opdracht die ik krijg van een lid van Shinty, gaat er een bonus naar de club!


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected].nl