header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Bestuurswissel van penningmeester en HTZ Senioren

Nieuws afbeelding 22-11-2018 Tijdens de ALV van woensdag 21 november hebben we afscheid genomen van onze penningmeester Wendy Morshuis en Hoofd Technische Zaken Senioren Rosemarijn van Groningen. Wendy en Roos, super bedankt voor jullie enorme inzet de afgelopen jaren! Graag stellen we jullie voor aan onze nieuwe penningmeester Willem de Feijter en HTZ Senioren Koen Husmann.

Even voorstellen: onze nieuwe penningmeester Willem de Feijter
Mijn naam is Willem de Feijter. Ik ben getrouwd met Hanneke en wij hebben vier kinderen (Josefien, Frederiek, Liseloor en Willem). De meiden hockeyen bij Shinty en Willem zit op voetbal. Ik werk bij de Rabobank in Utrecht. 

Ik ben bij Shinty betrokken geraakt door mijn kinderen. Afgelopen jaren vooral als teammanager. Mijn eigen hockey ervaring doe ik jaarlijks op bij ons geweldige familie toernooi! Ik vind Shinty een mooie club met veel betrokken leden. Een echte familieclub, waar ook nog eens op goed niveau wordt gehockeyd! 

Nu ga ik de taak van penningmeester op mij nemen. Afgelopen jaren heb ik al een beetje in de "keuken” kunnen kijken als lid van de kascommissie. Ik ga het goede werk van Wendy vol enthousiasme voortzetten. Zij laat een financieel gezonde club achter en ik weet uit ervaring dat dat best bijzonder is en dat we daar trots op mogen zijn.  

Ik heb er ontzettend veel zin in en zie jullie graag langs het veld of aan de bar!Even voorstellen: onze nieuwe HTZ Senioren Koen Husmann
Tijdens de ALV van woensdag 21 november heb ik het stokje van Rosemarijn overgenomen als bestuurslid HTZ, dus tijd om mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Koen Husmann, getrouwd met Inez en vader van Ieke en Tijn. 

De hockeysport heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. De plezier en passie voor het spelletje ontstond bij hockeyclub Forescate uit Voorschoten. Hier heb ik mijn hele jeugd en twee jaren in het eerste team gespeeld. Een club met een vergelijkbaar karakter als Shinty; een bruisende familie club. In de C-jeugd, toen leren legguards plaats maakte voor foam legguards, ben ik daar definitief gaan keepen en dat doe ik nog steeds. Later heb ik in de overgangsklasse en hoofdklasse gespeeld bij Schaerweijde, SCHC en Laren. Na een hockeyloze periode, ben ik bij Shinty lid geworden toen wij enkele jaren geleden vanuit Amsterdam naar Driebergen verhuisden. 

De afgelopen jaren heb ik in de veteranen gespeeld en ben ik als coach van mijn dochter, keeperstrainer van dames en heren 1 en als lid van de technische commissie senioren meer en meer betrokken geraakt bij Shinty. Inmiddels hockeyen ook Inez (7x7 competitie), Ieke (F-jes) en Tijn (Funkey) op Shinty.  

Verder zit ik graag op de racefiets of mountainbike, geniet ik van hardlopen en ben ik graag buiten in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. In het dagelijks leven begeleid ik organisaties, teams en individuen in verandering, met name gericht op leiderschapsontwikkeling. 

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier onderdeel uitgemaakt van de Technische Commissie Senioren en kijk er naar uit om nu als bestuurslid bij te dragen aan een bruisende club, waar we met elkaar veel plezier beleven aan het hockey. 

Tot snel langs de lijn! 


Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]