header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 26-11-2018 Ik begin gewoon érgens, want wat is er weer veel moois de revue gepasseerd bij Shinty na de herfstvakantie! Een o zo geslaagd Halloween D-feest met een nagenoeg voltallige D-lijn, om bang van te worden... 

Dames 1 die de bekerwedstrijd in de Silvercup met klinkende cijfers (5-2) naar zich toetrok en door is naar de volgende ronde. Complimenten daarbij ook aan de zeer enthousiaste supportersschare die met fakkels, aangewakkerd door de band Aurora, tot sluitingstijd hier een mooi feestje van heeft gemaakt!

De dag erna weer 6 successen met 6 geslaagde CS+-scheidsrechters, waar we heel blij mee en trots op zijn!

De ALV waarbij wij afscheid hebben genomen van Wendy Morshuis als Penningmeester en Rosemarijn van Groningen als HTZ Senioren. Zij hebben bergen werk verzet de afgelopen 3 jaar en de weg gebaand voor hun opvolgers Willem de Feijter en Koen Husmann. Dank alvast aan hen voor hun energie en betrokkenheid!

Tijdens die ALV heeft ook het Jeugdbestuur in een energieke presentatie zichzelf voorgesteld en aangegeven waar ze mee bezig zijn. Zo hebben zij onder meer het Halloween D-feest georganiseerd en ervoor gezorgd dat een aantal hockeypieten vanuit Zaanstad na de intocht naar Driebergen zijn afgereisd en bij de trainingen bij de Jongste Jeugd op woensdag en bij de wedstrijden op zaterdag strooigoed hebben uitgedeeld én ook nog hebben meegespeeld, top!

Ook heeft de commissie Sportiviteit & Respect tijdens de ALV de afgelopen periode geëvalueerd. Naast véél goede ontwikkelingen op het gebied van sportiviteit en respect, nam de vergadering toch een belangrijk punt mee naar huis: het in toom houden van het enthousiasme bij het supporten langs de lijn van onze kinderen en hun teams. Waarmee wordt bedoeld: te allen tijde met het volle respect voor scheidsrechters, coaches en (tegen)spelers.

Een vruchtbare zaterdagochtend is er ook geweest, waarbij vrijwilligers zich konden aanmelden voor bijvoorbeeld de bladblazers-, groene handen- of schroefborenappgroep. Velen hebben zich al aangemeld, maar hoe meer vrijwilligers, hoe lichter het werk en hoe mooier de club! Dus geef je op via [email protected] en geef aan wat je het liefste zou willen doen. Op de website vind je een overzicht van alle vacatures.

Bij een opsomming bestaat altijd het gevaar onvolledig te zijn, maar de sfeer op en langs het veld wordt door álle gebeurtenissen en inzet van zovelen gemaakt en daar kleur ik herfstachtig rood van...

Ik wens iedereen een heerlijk zaalseizoen toe en we zien elkaar langs de balken!

Met sportieve groet,

Martijn Maas
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]