header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

De Grote Clubactie: een mooi resultaat!

Nieuws afbeelding 8-1-2019 Er zijn dit jaar maar liefst 739 loten verkocht door 42 kinderen uit de E6- en E8-teams. Dit is een opbrengst van € 1.686,- voor de club. Supergoed! Allemaal ontzettend bedankt voor jullie inzet! Van deze opbrengst kunnen we een paar mooie picknickbanken kopen. 

De prijswinnaars
  • Maud Heersink uit ME6-2 heeft met 49 stuks de meeste loten verkocht.
  • Het team ME6-2 heeft met 91 loten de meeste loten verkocht. Zij hebben een lekkere taart verdiend!
  • Er zijn 13 kinderen die 20 of meer loten hebben verkocht. Zij krijgen een gratis entreekaart voor Avontura, Bobbejaanland, Body Worlds of Optisport van Grote Clubactie. Deze worden binnenkort uitgereikt. 
  • Er zijn 30 kinderen die 10 loten of meer hebben verkocht. Zij krijgen een Shinty armbandje. Een groot aantal kinderen hebben al een bandje gekregen tijdens de training in de herfst. De anderen krijgen deze binnenkort!
Allemaal van harte gefeliciteerd!

Check je lot!
Er zijn 7 prijswinnaars onder de verkochte Shinty loten. Check dus snel je lot op de lotchecker van de Grote Clubactie. Mocht je je lot kwijt zijn, het lotnummer staat ook vermeld op je bankafschrift. 

Volgend seizoen weer Grote Clubactie
Volgend seizoen doet Shinty weer mee aan de Grote Clubactie. We hopen dan de opbrengst van dit seizoen te evenaren. Hopelijk staan de picknickbanken dan langs de velden en kunnen de lotenverkopers op pad voor een ander mooi doel voor onze club!

Iris Heersink
Coƶrdinator Grote Clubactie Shinty
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]