header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Planning aankomende weken

Nieuws afbeelding 29-1-2019

We gaan bijna het veld weer op!

 Nu de zaalcompetities langzamerhand hun einde beginnen te naderen, komt het veldseizoen ook weer met rasse schreden dichterbij. Hieromtrent volgt dan ook nog even de planning voor de aankomende weken.

De zaal - en balkentrainingen zullen plaatsvinden tot en met vrijdag 8 februari.

In de week van maandag 11 februari zullen er geen trainingen plaatsvinden.

In de week van maandag 18 februari zullen de teams uit de 1een 2e lijn weer het veld op gaan. Deze teams zullen 1 trainingsmoment hebben deze week. Dit in verband met de verwachting dat de sproeiers na de voorjaarsvakantie weer worden aangesloten, waardoor veld 1 helaas nog niet toegankelijk is. Zie onderstaand schema.

 

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

 

 

 

 

 

17.00-18.30

JD2 en MC2

JD1 en MD2

MD1 en JC1

MC1 EN JC2

18.30-20.00

JA2 en MA2

MB2 en JB1

MB1 EN JB2

JA1 EN MA1

 Alle trainingen vinden plaats op veld 2.

In de week van 25 februari zullen er eveneens geen trainingen plaatsvinden. Dit in verband met een welverdiende voorjaarsvakantie.

Na de voorjaarsvakantie, in de week van maandag 4 maart, zullen alle teams, inclusief jongste jeugd, de veldtrainingen weer hervatten. De dagen en tijden zijn hetzelfde als voor de winterstop; de velden kunnen echter wijzigen. Hierover volgt nog een schema.

 

  

 

Deel op: