header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen: Jurriaan Kloks, onze nieuwe Technisch Manager

Nieuws afbeelding 15-2-2019 We zijn heel blij dat we een opvolger uit eigen gelederen hebben gevonden voor Michaël Löwenthal. Jurriaan is voor velen een bekend gezicht. Hij loopt al een aantal jaren rond als trainer en coach op Shinty. We wensen Jurriaan veel succes! En we stellen hem graag nog een keer aan jullie voor: 

Shintianen,

Vorige maand ben ik door het bestuur benaderd om per 1 maart 2019 Michaël Löwenthal op te volgen als Technisch Manager Jeugd. Een fantastische uitdaging op een fantastische club. Ondanks dat ik al een tijdje rondloop op Shinty zal ik mezelf toch nog even voorstellen. 

Mijn naam is Jurriaan Kloks, 34 jaar en woonachtig in het mooie Utrecht. Zelf heb ik geen kinderen, maar ik ben wel de trotse peetoom van Valentijn (3) en Florian (1). Ik heb in het verleden met veel plezier gehockeyd bij RMHC De Pelikaan, SCHC, ZSV Schaerweijde en AMHC Amersfoort. Voordat ik in Driebergen neerstreek ben ik voornamelijk als trainer/coach werkzaam geweest bij THC Hurley en bij Servette HC uit Geneve.

Drie jaar geleden kwam ik, na mijn buitenlandse avontuur in Zwitserland, terecht bij Shinty. Naast het training geven aan de breedte teams, jongste jeugd en veteranen begon ik als trainer/coach van MB1 en heb ik Michaël 1,5 seizoen mogen ondersteunen als trainer/coach van Heren 1, alvorens ik de overstap naar Dames 1 maakte. Dit doe ik nu, met heel veel plezier en energie, voor het 2e seizoen op rij. 

In de afgelopen seizoenen heb ik met veel plezier gewerkt als trainer op Shinty en heb ik naast alle trainingsuren door de week ook achtereenvolgens MB1 en MA1 gecoacht. Momenteel heb ik naast Dames 1 ook JB1 onder mijn hoede. Sinds vorig seizoen ben ik daarnaast ook werkzaam als technisch coördinator. Hierin heb ik in de breedte en met name de jongste jeugd trainers en coaches mogen ondersteunen. 

Naast het werken in de praktijk heb ik me op het gebied van technisch management ook laten bijscholen door de KNHB. Vorig seizoen heb ik de TM3 cursus, de opleiding voor Technisch Coördinator, gevolgd en afgerond. Op dit moment ben ik bezig met de TM4 cursus, de opleiding voor Technisch Manager. Daarnaast zit ik momenteel ook in het traject om leercoach te worden namens de KNHB.

Ik heb onwijs veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop jullie snel langs de lijn te mogen begroeten. 

Met sportieve groeten, 
Jurriaan Kloks 


Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]