header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van onze voorzitter: Xavier van den Thillart

Nieuws afbeelding 18-3-2019 De lente breekt weer aan en het nieuwe seizoen is alweer enkele weken bezig! Het weer zit nog niet helemaal mee. Dat merken we aan het modderpad dat ons toegang geeft tot Shinty!

Het blijft een dossier: het pad en de parkeerplaatsen. Je zou er bijna een soap over kunnen schrijven. Maar er is goed nieuws. Half mei is er na jarenlange gesprekken met de gemeente licht aan het einde van de tunnel. Half mei worden de parkeerplaatsen aangelegd naast Veld 2, wel 63 stuks! Er komt drainage, zodat we bij regen minder modder krijgen en het wordt netjes afgewerkt met houtsnippers. Langs het aanrij-pad mag niet meer geparkeerd worden, omdat dit gevaarlijke situaties kan opleveren. Er komen hier grote balken/boomstammen te liggen. Het aanrij-pad zelf blijft zoals het is, feeƫriek met de nodige hobbels door kuilen die regelmatig opgevuld worden. We zullen het hiermee moeten doen, hoewel wij de winst van de parkeerplaatsen top vinden!

Vorige week zondag was het feest op de club! Heren 1 won van Myra en de zaalkampioenen werden gehuldigd. Het clubhuis was ondanks het slechte weer afgeladen vol. Er was taart en kinderchampagne voor alle winnaars. Niet alleen de selectieteams werden op deze wijze onthaald, ook onder de breedte teams waren er kampioenen! Ik word erg gelukkig van al deze kinderen en hun trotse ouders op hun prestaties. Kom sowieso op zondag eens kijken naar onze toppers van Heren, Dames en Jong-Dames 1. Jullie support langs het veld wordt enorm op prijs gesteld. Het is altijd een feestje op de club, dus jong en oud kom vooral kijken!

Tenslotte was afgelopen vrijdag de Silver Cup voor Dames 1. Voorafgaand aan de wedstrijd leek het alsof de Champions League in Driebergen was. Met Italiaanse Tifosi sferen, met rookbommen, zangkoren en onze huisband DAD (het dweilorkest van Aurora) zat de stemming er goed in. Helaas heeft dit niet mogen leiden tot een overwinning van onze dames, maar hebben ze nipt verloren. De avond eindigde met een knalfeest in het clubhuis.

Aanstaande vrijdag gaan we in de herhaling, maar nu voor Heren 1 tegen Leusden. Ik roep iedereen op om hierbij aanwezig te zijn. Dit is de kans om een wedstrijd op topniveau te zien in een unieke setting en ambiance! 

Be there! 

Xavier van den Thillart

tel 06 8311 5661 


Deel op: