header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van onze voorzitter: Xavier van den Thillart

Nieuws afbeelding 8-5-2019
Alweer een nieuwe Scoop in een periode waar onze club volop in beweging is! Graag praat ik jullie bij over het bestuur van Shinty. Bestuursleden gaan in principe een commitment aan voor een periode van drie jaar. In november is er al afscheid genomen van een aantal bestuursleden, omdat hun termijn erop zat. Aan het einde van het seizoen nemen we weer afscheid van een aantal bestuurders. Dit was een mooi moment voor ons om de huidige bestuursfuncties te herzien en de portefeuilles te herverdelen. 

De bestuursfunctie Hoofd Technische Zaken Jongste Jeugd vertoont veel overlap met de functie Hoofd Technische Zaken Jeugd. We hebben daarom besloten om geen aparte functie HTZ Jongste Jeugd in het bestuur op te nemen, maar deze portefeuille toe te voegen aan de functie HTZ Jeugd. Ook hebben we gemerkt dat het aansturen van de bar en de accommodatie veel tijd vergt. Daarom creĆ«ren we hiervoor een nieuwe functie: een bestuurslid Bar, Evenementen & Accommodatie. Dit resulteert in het feit dat we per direct op zoek zijn naar vier nieuwe, enthousiaste bestuursleden: een Secretaris, een bestuurslid Communicatie & Sponsoring, een bestuurslid Bar, Evenementen & Accommodatie en een Hoofd Technische Zaken Senioren. De functieomschrijvingen vind je op de site

Ik kom graag in gesprek met mensen die interesse hebben! Jong, oud, speler, ouder, man of vrouw! Shinty heeft behoefte aan een divers gezelschap die net als ik met een frisse blik de vereniging willen leiden. Benader mij of één van de huidige bestuursleden als je vragen hebt of interesse in één van de functies! 

Een goede relatie met onze buren is van groot belang voor Shinty. De buren houden een oogje in het zeil als wij er niet zijn. In de avonden, nachten en tijdens de winter- en zomerstop. Daarvoor zijn we ze dankbaar. De afgelopen periode heeft onze buurvrouw overlast ervaren van (jeugdige) spelers op veld 4 (kleine veldje). Dit heeft ertoe geleid dat we regelmatig contact met haar hebben gehad en eerder gemaakte afspraken opnieuw met haar hebben afgestemd: Op zondag spelen onze kinderen alleen op veld 4 als er op veld 3 een wedstrijd wordt gespeeld. In alle andere gevallen spelen de kinderen op veld 3 en wordt veld 4 niet gebruikt. Ik ga ervan uit dat we rekening houden met elkaar én onze buurvrouw, en dat we onze kinderen op zondag zoveel mogelijk op veld 3 laten spelen!  

Wil jij tot slot de club samen met ons nog leuker maken? Geef je dan op als bestuurslid! Ben jij die persoon of ken jij een persoon die het leuk vindt om mee te bouwen aan Shinty, mail of bel mij. Wellicht zitten wij binnenkort samen aan de bestuurstafel!

Xavier van den Thillart

E-mail     [email protected]
Telefoon  06 - 8311 5661 
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]