header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Vertrek Saskia Bleumink

Nieuws afbeelding 17-3-2019 Saskia Bleumink gaat Shinty aan het einde van dit seizoen verlaten. We vinden dit heel jammer, maar we begrijpen haar keuze. Saskia is acht jaar actief geweest op onze club als trainer, coach, opleidingscoördinator en nog veel meer. Ze heeft in de loop van de jaren vele jeugd- én seniorleden leren hockeyen en enthousiast gemaakt voor de sport. Voor veel leden is Saskia een begrip op Shinty. Aan het einde van het seizoen komt er zeker nog gelegenheid om afscheid van haar te nemen. Saskia geeft hieronder een toelichting op haar vertrek. 

Beste leden,

Zoals een aantal al vernomen heeft, ga ik aan het einde van het seizoen Shinty verlaten. Na 8 seizoenen actief te zijn geweest in verschillende functies (trainer, coach, coördinator, keeperstrainer) ben ik nu toe aan een nieuwe omgeving. 

Ik heb tijdens deze lange periode bij Shinty met veel plezier gewerkt, veel geleerd, veel bereikt en ook de club in z’n geheel naar een hoger niveau zien groeien. 

Naast dat ik nu toe ben aan een nieuwe omgeving, wil ik ook iets meer vastigheid. Mede daarom ben ik sinds maart ook al 2 dagen in de week aan het werk als vakdocent gymnastiek op een basisschool in Nieuwegein. Uiteraard blijf ik nog wel in het hockey actief, alleen weet ik nog niet precies wat, waar en hoe.

Ik wil iedereen alvast bedanken voor een goede samenwerking en de fijne tijd!

Saskia


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]