header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Gezocht: vrijwilligers voor coördinatie Shinty shirts!

Nieuws afbeelding 15-5-2019
Vind jij het leuk om er voor te zorgen dat onze teams er tiptop uitzien? Heb jij aan het eind en begin van het seizoen een paar uurtjes tijd om de club te helpen? Of weet je iemand die dit leuk vindt om te doen? We kunnen alle hulp goed gebruiken!

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de nieuwe Commissie Wedstrijdshirts. Deze commissie zorgt voor de coördinatie van de wedstrijdshirts van Shinty. Aan het begin van het seizoen zorg je samen met de andere commissieleden voor de uitgifte van de uit- en thuisshirts aan (nieuwe) leden en aan het einde van het seizoen voor de inname van de shirts van leden die hebben opgezegd. Daarnaast zorg je een keer per seizoen voor een omruilmoment voor leden. De werkzaamheden vinden vooral plaats in mei en september. De rest van het seizoen fungeert de commissie als aanspreekpunt voor leden als er bijvoorbeeld shirts kwijt, kapot of te klein zijn. 

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op met Stephanie Schimmel, [email protected] of 06-46132824
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]