header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Vanaf nu Smeercase op Shinty!

Nieuws afbeelding 29-5-2019 Vanaf vandaag is op de bar in het clubhuis een Smeercase te vinden. Een Smeercase is een opvallend kratje met daarin flesjes zonnebrandcrème. Met de Smeercase moet het insmeren tijdens het hockeyen heel gewoon worden. Ben je je vergeten in te smeren, maak dan vooral gebruik van deze actie en loop even naar de bar voor een flinke dot zonnebrandcrème. En stop de fles na gebruik weer in het kratje. 

Als we met onze kinderen naar het strand gaan, is het eerste wat we in de tas stoppen: zonnebrandcrème. Alleen wanneer we ons kroost laten sporten in de zomerzon, vergeten we het vaak. Uit onderzoek blijkt dat slechts 1 op de 10 kinderen ingesmeerd op het sportveld staat. Maar daar komt nu verandering in! Namelijk: de introductie van De Smeercase.

De Smeercase is een initiatief van SportZonVeilig (sportzonveilig.nl). Zij hebben de Smeercase ontwikkeld met als doel dat het insmeren tijdens het buitensporten voor kinderen, hun ouders en trainers de normaalste zaak van de wereld wordt! Samen met partner NIVEA SUN worden honderd kratjes en informatiepakketten uitgedeeld op hockeyclubs. 

Vanaf nu smeren dus!


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]