header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Uitnodiging afscheidsborrel Saskia, Eefje en Michael

Nieuws afbeelding 24-6-2019 Aan het einde van het seizoen gaan Saskia en Eefje onze club verlaten. Michael is in maart gestopt als Technisch Manager en neemt nu ook afscheid als trainer/coach van Heren 1. Iedereen is van harte welkom om woensdag 26 juni van 19.00 tot 20.30 uur, voorafgaand aan de ALV, een afscheidsborrel te komen drinken in het clubhuis en Saskia, Eefje en Michael persoonlijk te bedanken voor hun inzet en succes te wensen met hun nieuwe uitdaging. 

Saskia Bleumink is acht jaar actief geweest op onze club als trainer, coach, opleidingscoördinator en nog veel meer. Ze heeft in de loop van de jaren vele jeugd- én seniorleden leren hockeyen en enthousiast gemaakt voor de sport. Voor veel leden is Saskia een begrip op Shinty.

Eefje Stigter is de afgelopen drie jaar trainer geweest van verschillende (Jongste) Jeugd en Senioren teams van Shinty. Ook is ze trainer/coach geweest van diverse teams. Het afgelopen jaar was ze daarnaast coördinator van de breedteteams. 

Michael Löwenthal heeft in maart afscheid genomen als Technisch Manager Jeugd en hij neemt eind van dit seizoen afscheid als trainer/coach van Heren 1. Hij kan dan terugkijken op vier mooie jaren bij Shinty. 
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]