header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van onze voorzitter: Xavier van den Thillart

Nieuws afbeelding 13-6-2019

De maanden mei en juni zijn traditiegetrouw de drukste twee maanden bij een hockeyclub. Het bruist van de activiteiten zoals barbecues, feesten, TD’s  en familietoernooi. De spanningen om het behalen van een promotie of kampioenschap (alle teams van harte gefeliciteerd!) danwel de teleurstelling van een degradatie (maakt niet uit volgend seizoen weer een kans).

Daarnaast moeten half juni de nieuwe teamindelingen gemaakt en aangemeld zijn bij de bond. Dat is een hele klus, waarbij tot op zekere hoogte rekening gehouden wordt met de wensen van een ieder. Ik realiseer mij goed dat dat niet altijd zal lukken. Nu ik aan de andere kant van de tafel zit en alles van dichtbij aanschouw, zie ik dat dit met heel veel zorg en aandacht gebeurt. 

We hebben de afgelopen periode afscheid genomen van een aantal steunpilaren van onze club. Een drietal trainers gaat de club helaas verlaten; Michael Löwenthal, Saskia Bleumink & Eefje Stigter. Op woensdag 26 juni voorafgaand aan de ALV is er gelegenheid tot afscheid nemen van deze drie.

Soms ontglipt het vertrek van waardevolle leden ons aan de aandacht. Dat is niet okay, maar gebeurt helaas. Zo ook bij Job Warners. Gelukkig is er altijd dan nog de Scoop om hier aandacht aan te geven. Bij deze wil ik Job van harte bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de club in onze hoogste heren-teams. Ik schrijf hier bewust over omdat het mijn wens is dat iedereen met een fijn gevoel en voldoende waardering onze club verlaat. Zo zijn er veel jongens en meiden uit de A of Jong Senioren die gaan studeren. Ze gaan hun vleugels uitslaan en de wereld verkennen. Ik hoop dat ook jullie terugkijken op een geweldige tijd en met een fijn gevoel afscheid nemen van onze club. Ook jullie wil ik bedanken voor jullie jarenlange inzet en we hopen jullie ooit nog terug te zien bij Shinty. Wat mij ook erg blij maakt is dat voor het volgende seizoen twee nieuwe teams gevormd zijn van jong dames en heren (18 tot 25 jaar). Hierdoor zijn we in staat om de fase tussen de jeugd en senioren te overbruggen en jong volwassenen langer aan ons te binden!

Tenslotte iets totaal anders. Ik wil graag iets leuks en innovatiefs onder jullie aandacht brengen. Eerder was ik op Hoenderdaal om een beetje te sporten en in de kleedkamers werd ik aangesproken door de vader van Stijn Troost die in de D4 speelt. Hij heeft een businessconcept ontwikkeld waarin hij hockey sticks & maskers tagt. Ze raken nogal eens kwijt en door zijn idee kun je ze via je smartphone terugvinden. Dat vond ik nou zo’n leuk idee dat ik het in de eerst volgende bestuursvergadering wil bespreken of wij hier iets mee kunnen. Mocht het niets worden dan geef ik deze jonge ondernemer een enorme pluim gegeven voor zijn geweldige initiatief: https://tag-it.jouwweb.nl/contact 

Xavier van den Thillart

[email protected] 

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]