header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Teamsamenstelling Jongste Jeugd seizoen 2019-2020

Nieuws afbeelding 16-6-2019 De Jongste Jeugd teams voor het komende seizoen zijn gepubliceerd. Je kunt ze (vanwege de AVG) alleen bekijken door in te loggen op de site met je lidnummer en wachtwoord. Je vindt de teamsamenstelling als volgt: 
 
- Inloggen (rechtsboven homepage)
- Ga naar 'Club' (navigatiebalk boven in de pagina)
- Klik op de button 'Documenten' 
- Kies 'Teamindeling Jongste Jeugd seizoen 2019-2020'
- Download het document

Ben je je lidnummer of wachtwoord vergeten? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

De teamsamenstelling van de Jongste Jeugd is elk jaar weer een behoorlijke puzzel. We zijn er van overtuigd dat we deze puzzel ook voor komend seizoen weer goed hebben weten te leggen. Niet in de laatste plaats door de tomeloze inzet van coaches, trainers en lijnco’s, waarvoor onze grote dank!

Bij het maken van de teamsamenstelling is het beleid uiteraard het startpunt. De hockeyontwikkeling van het kind en bovenal plezier in het hockeyspel staan voorop. De basis van ons beleid is de samenstelling van gelijke en uitgebalanceerde teams. In de F1 en F2 vormt de beste scholenmix hier het uitgangspunt voor. Vanaf de E6 vormen spelbeleving en speelsterkte het uitgangspunt. Daarnaast kijken we ook naar een optimale (en minimale) teamgrootte per lijn en houden we rekening met de zogenaamde doorrekeningen van doorstroom richting de jeugd (vanaf de D) over de jaren heen. Dit heeft er toe geleid dat we dit jaar een behoorlijke instroom van kinderen die op de wachtlijst stonden hebben weten te realiseren. Daar zijn we blij mee! Ook hebben we in de F1 (bijna) alle voorkeuren met betrekking tot teamgenootjes in kunnen vullen. Voor de overige lijnen geldt dat we deze keer best veel verzoeken hebben ontvangen betreffende met wie er komend seizoen graag in 1 team gespeeld wordt. Deze verzoeken zijn voor ons het sluitstuk van de teamsamenstelling. Waar mogelijk en passend binnen het beleid hebben we verzoeken (beperkt) in kunnen vullen.

Voor nu gaan we een welverdiende hockey zomerstop in. Eind augustus starten we weer. Meer informatie over trainingen (tijden en per wanneer) wordt in de loop van deze week gecommuniceerd.

Namens de TC Jongste Jeugd een fijne zomer!

Jos Tielemans
Voorzitter TC Jongste Jeugd


Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]