header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen: nieuwe bestuursleden

Nieuws afbeelding 19-6-2019 Tijdens de ALV van woensdag 26 juni a.s. nemen we afscheid van onze secretaris Alexander Lanni, HTZ Jongste Jeugd Jos Tielemans, HTZ Senioren Koen Husman en bestuurslid Communicatie & Sponsoring Stephanie Schimmel. Alexander, Jos, Koen en Stephanie, super bedankt voor jullie enorme inzet de afgelopen jaren! Op de ALV willen we graag de volgende nieuwe bestuursleden voorstellen ter benoeming in het bestuur: bestuurslid Communicatie & Sponsoring Gina Doedens, HTZ Senioren Jeroen van der Neut, secretaris Daniëlle Cornelissens en het nieuwe bestuurslid Barbeheer, Evenementen & Accommodatie Menno Letema. Hieronder stellen zij zich voor en tijdens de ALV kunnen jullie uitgebreid kennis met hun maken. 

Even voorstellen: ons nieuwe bestuurslid Communicatie & Sponsoring
Mijn naam is Gina Doedens, ik ben getrouwd met Durk Groenveld en samen hebben wij twee kinderen, Thomas en Diederik, die vanaf komend jaar hockeyen in de D-lijn. Ik werk als directeur-uitgever bij De Tijdstroom, een uitgeverij die leermiddelen en nascholing ontwikkelt voor artsen. 
Mijn kinderen hebben veel plezier in het hockeyspelletje. En ondanks dat ik zelf geen hockeyachtergrond heb, heb ik mij vanaf het begin thuis gevoeld bij Shinty. Ik stond en sta met veel enthousiasme langs de lijn, maar wilde me graag wat meer inzetten gaan voor de club. Vandaar de keuze om de rol van bestuurslid Communicatie & Sponsoring op me te nemen: een rol die je ook zonder hockeyervaring kunt vervullen. 
Het is een mooie uitdaging om het goede werk van Stephanie voort te zetten. Graag zie en spreek ik jullie!


Even voorstellen: onze nieuwe HTZ Senioren Jeroen van der Neut
Sinds de zomer van 2016 woon ik, samen met Mariska en onze kinderen Olivier (13) en Julia (11), in Driebergen na een aantal jaar in Stockholm te hebben gewoond en gewerkt. 
Sinds dat moment zijn Olivier en Julia ook lid van Shinty. Beiden hebben het erg naar hun zin op de club en door het hockey ook weer veel nieuwe vrienden en vriendinnetjes gemaakt. De afgelopen 2 jaar heb ik Olivier gecoacht en ben ik als lid van de Technische Commissie Jeugd verantwoordelijk voor de Jongens D-lijn. Vanaf volgend seizoen ga ik ook zelf weer hockeyen in Shinty Veteranen B.
Ik ben zelf opgegroeid in Bilthoven, waar ik vanaf kleins af aan op SCHC heb rondgelopen. Uiteraard vanaf 8 jaar gestart in wat toen nog "Het verre Oosten” heette (nu Jongste Jeugd), en het grootste deel van mijn hockeyleven als keeper doorgebracht. Na enkele blessures heb ik een tijd niet zelf gehockeyd, maar vanaf mijn 35ewel weer (als speler) bij de veteranen gespeeld.
Toen ik 15 was ben ik ook gestart met het geven van trainingen en coachen. Eerst diverse lijnteams in de D- en C-jeugd, en vervolgens heb ik een aantal jaar MB1 gecoacht, en met dat team 2 keer achter elkaar landskampioen geworden. Ook ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van de SCHC keepersschool. De laatste 5 jaren als coach heb ik het tweede herenteam onder mijn hoede gehad in de Reserve Hoofdklasse. Ik heb op SCHC ook in diverse commissies gezeten en ik ben daar 6 jaar bestuurslid geweest, waarvan een aantal jaar als voorzitter.  
Ik werk voor Bold Capital Management in Baarn. Als partner ondersteun ik samen met mijn collega’s bedrijven bij operationele en financiële herstructurering en transformaties.
Ik zie er naar uit om nu ook als bestuurslid mij steentje bij te kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling van onze mooie vereniging!
Tot snel op Shinty!


Even voorstellen: onze nieuwe secretaris Daniëlle Cornelissens
Wat ontzettend leuk dat ik onderdeel mag gaan uitmaken van het bestuur van Shinty! Graag stel ik me even aan jullie voor. Ik ben Daniëlle Cornelissens – Deveneijns, 35 jaar geleden geboren in het Zeeuws-Vlaamse Sas van Gent, maar opgegroeid in Etten-Leur. In die Brabantse gezelligheid was tennissen mijn grootste hobby, maar was ik ook regelmatig als supporter op het hockeyveld te vinden of, wat later, voor de feestjes natuurlijk.  
Na mijn studie Media & Entertainment Management in Haarlem, ben ik nog even terug geweest in het Brabantse land, maar vrij snel ben ik vanwege mijn werk in de media terecht gekomen in Utrecht. Na een klein jaartje voor een autoraceprogramma op verschillende racecircuits in Europa en Dubai te zijn geweest en zo’n 8 maanden bij het TV-Programma 'Ik Vertrek' te hebben gewerkt, ben ik 11 jaar geleden terecht gekomen bij Hart van Nederland, waarvoor ik als Productiemanager financieel en organisatorisch verantwoordelijk ben binnen Talpa Network. 
Verder ben ik dol op skiën, doe ik aan Aqua Power en ik heb sinds kort het tennissen weer opgepakt. Bijna 7 jaar geleden leerde ik, mijn inmiddels man, Jordie kennen; een fanatieke gezelligheidshockeyer. En verliefd als ik was, ging ik natuurlijk graag kijken wanneer hij een wedstrijd speelde. Eerst bij Phoenix, later bij Voordaan. Inmiddels wonen we zo’n 5 jaar in Driebergen en speelt Jordie sinds 2 jaar bij Shinty in HVC. En nog steeds kom ik trouw (bijna) elke thuiswedstrijd kijken!  
Omdat ik graag iets voor Shinty en ons mooie dorp wil betekenen heb ik ontzettend veel zin om aan de slag te gaan in het bestuur als Secretaris. Ik hoop dan ook dat we samen kunnen bouwen aan onze gezellige club! En natuurlijk zie ik jullie graag langs het veld! 


Even voorstellen: ons nieuwe bestuurslid Barbeheer, Evenementen & Accommodatie Menno Letema
Volgende week woensdag zal ik voorgedragen worden voor het bestuur van DMHC Shinty. Ik zal toetreden als bestuurslid met de nieuwe portefeuille "Bar, Evenementen en Accommodatie" kortom "BEA". 
Tijd om mezelf aan jullie voor te stellen; Menno  Letema (35) getrouwd met Jennifer Vink en de vader van Thom (7) en Saar (5). Inmiddels wonen wij al weer 4 jaar in Driebergen en hockeyen zowel de kinderen als ik alweer 2 jaar bij Shinty. De kinderen hockeyen in de jongste jeugd en hebben allebei Funkey gedaan en zelf hockey ik bij de veteranen (HVC).
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als contractspecialist bij Strukton Rail. In mijn vrije tijd ben ik betrokken bij de sportcommissie van de school van mijn kinderen, werk ik graag in de tuin, ben altijd te porren voor een hapje en drankje hetgeen ik dan weer compenseer met fitnessen op Hoenderdaal en hockeyen op Shinty.
In de portefeuille van "BEA" kan ik hoop van mijn interessegebieden combineren; het planmatige, gestructureerde van mijn werk, de behoefte aan (klus)projecten, het omgaan met mensen en dat allemaal gecombineerd met een hoop lol en gezelligheid.
Aankomende zomer zal ik me oriënteren op mijn speerpunten voor het nieuwe seizoen. Behoudens kampioen worden met HVC wil ik ons clubhuis naar een nog hoger niveau brengen als ook de ruimte om de velden heen, wil ik graag samen evenementen organiseren waardoor we de gezelligste club in de regio zijn bovenal wil ik volop de verbinding brengen tussen de sport op het veld en de gezelligheid rondom de velden.
Tot snel!


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]