header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 19-7-2019

Het nieuwe bestuur is gestart. Op 26 juni hebben we een ALV gehad waar er vier nieuwe bestuursleden zijn benoemd. Ook zijn er tijdens deze vergadering twee nieuwe leden van verdienste benoemd nl Bob van Lierop en Mark Zwijnenburg. Heren, van harte gefeliciteerd!

Op onze club worden veel initiatieven opgezet, soms zelfs zonder dat wij dit als bestuur weten. En dat is mooi, want een vereniging is voor en door leden. Natuurlijk blijven wij als bestuur graag op de hoogte van alles wat op onze club wordt georganiseerd, maar wij juichen initiatieven vanuit onze leden van harte toe. Idee├źn? Laat je horen!

Als we leden of ouders ergens voor vragen binnen onze vereniging dan horen we regelmatig dat men verwacht dat het veel tijd kost of dat er hockey-ervaring vereist is. Toch hoeft dit geen issue te zijn: er is zoveel te doen binnen onze vereniging dat er altijd wel iets past binnen de beschikbare tijd. Om een voorbeeld te geven: we hebben in de herfst altijd bladblazers nodig. Dit kost een uurtje op de zaterdagochtend en heus niet elke week! Je helpt de teams enorm die die dag moeten spelen. Vaak ook je eigen kinderen. Of jezelf. Samen maken we dit soort klussen klein. Het moet nu eenmaal gebeuren. Hoe meer mensen helpen, hoe lichter het werk. 

We zijn als vereniging ook hard op zoek naar een aantal enthousiaste personen die onze evenementencommissie kunnen ondersteunen. Voor het organiseren van een gezellig familietoernooi is het niet nodig dat je verstand van hockey hebt. En als je een leuke activiteit mist op onze vereniging: sluit je aan bij de commissie en maak er een succes van! We zijn ook nog op zoek naar mensen die samen de accommodatie commissie komen versterken om onze accommodatie up-to-date te houden. Wat ik eigenlijk wil meegeven: een vereniging doen we samen voor en door leden. Wij kunnen pas succesvol zijn als we het samen doen.

 

Xavier van den Thillart ([email protected]

 

 

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]